Juras80 273 Napisano 23 Lipca 2023 Moje liście trochę więdną. Jak to może być przyczyna ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Lipca 2023 Pokaz całą roślinę albo za dużo albo brak witamin... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 23 Lipca 2023 13 minut temu, Pablo 1988 napisał: Pokaz całą roślinę albo za dużo albo brak witamin... Pokazać to za mało 😁 trzeba opisać co i ile się podaje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 23 Lipca 2023 To ta roślinka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 23 Lipca 2023 (edytowane) @Juras80 no i nie napisał co podaje 😁 Ziomeczku wróżę z fusów. Za nisko lampa, za mała wilgotność powietrza /medium. Za dużo azotu, potasu, fosforu blokującego wapń. Nie wiem Edit. Autopty to w drugą stronę. Może jednak za mokro plus lampa cos za mocno może Edytowane 23 Lipca 2023 przez grolsch3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 23 Lipca 2023 2 godziny temu, grolsch3 napisał: @Juras80 no i nie napisał co podaje 😁 Ziomeczku wróżę z fusów. Za nisko lampa, za mała wilgotność powietrza /medium. Za dużo azotu, potasu, fosforu blokującego wapń. Nie wiem Edit. Autopty to w drugą stronę. Może jednak za mokro plus lampa cos za mocno może Tam leci zestaw od biotabs każda ma to samo lecz jednej się wypalają liście i jest zestresowana. Mam cannazym i rhitoztonic zamierzam jej podać. Może pomoże @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 23 Lipca 2023 No być może lampa to 4 tydzień a leci na 50% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 24 Lipca 2023 (edytowane) @Juras80 może być za dużo azotu, zobacz że liście robią kły skierowane w dół, a to oznaka zbyt wysokiego azotu. Widać też początki mocnego spalenia azotem, ale może to być też sprawka calmagu zbyt niskiego. Ja bym podbił pH, żeby azot miał ciężej z przyswajaniem i odstawił wszystko co go dostarcza Edytowane 24 Lipca 2023 przez Bob drzewny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 1 Sierpnia 2023 36 dzień 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniutka 0 Napisano 12 Sierpnia 2023 @Bob drzewny A co może być przyczyną takiego wyglądu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 12 Sierpnia 2023 @Bob drzewny ona ma tam ziemie canna terra professional plus więc może pali rośliny lekko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 12 Sierpnia 2023 @aniutka a jakie masz ph? Czym podlewasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach