Gość Napisano 18 Lipca 2023 Siema przeglądałem dzisaj i dopatrzyłem takie coś co to jest jajco?? Co mam z tym zrobić??? 🤔😲😲😱 Może stresu za wiele bo liście obcielem No nie wiem wyciąć to całkiem czy caput @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 18 Lipca 2023 Herma zdecydowanie. Utnij jaja i obserwuj. Jak zacznie wychodzić ich więcej to niestety nic już z niej nie będzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Lipca 2023 Po dokładnym zbadaniu znalazłem 3 jebane jajca od razu je odgryzłem będzie coś z tego oplaca sie to trzymać?? Tyle czasu na nic ... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 18 Lipca 2023 @Pablo 1988 trzymaj okaże się @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Lipca 2023 4 minuty temu, Andi napisał: @Pablo 1988 trzymaj okaże się @Andi kurcze dlaczego tak się zrobiło?? Jeszcze potrzymam szkoda bo to pierwsza Roślinka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 18 Lipca 2023 Powodów może być dużo. Stresujące warunki, geny... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Lipca 2023 @Pablo 1988 najwyżej będzie miała kwiaty z jajcami, moc słabsza ale vos tam klepać bedzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Lipca 2023 @vego1989 zostawię wycielem te jebane jajka to pewnie się stało bo obcielem dużo liście na raz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sirpotato 83 Napisano 18 Lipca 2023 Paliłem zielsko z nasionami i nie było wcale takie słabe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Lipca 2023 @Sirpotato ja też proste ale strzelają w lufie i gardło piecze elooo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Lipca 2023 Siemano sprawdzałem dokladnie dziecko to co było delikatnie wycielem narazie nie ma oznak by się pokazywały ,nic nie wyrasta na szczęście zobaczymy dalej niżej daje foty jak sobie kwitnie od 2 lipca dlugo jeszcze?? Pozdro panowie @Pablo 1988 i takie brązowe wloski gdzie niegdzie się robią @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sirpotato 83 Napisano 20 Lipca 2023 @Pablo 1988 brązowe włoski to norma, ścinka pewnie dopiero we wrześniu. Oby kwitła długo i miała duże topy. Pozdrawiam 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Lipca 2023 @Sirpotato popatrz na to to nie są jajka?? A może to kielichy bo widzę że wloski z tego wychodza kurwa może nie potrzebnie to oberwałem sam sobie gehenne zapodałem już sam nie wiem... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sirpotato 83 Napisano 20 Lipca 2023 (edytowane) @Pablo 1988 Nic jej nie będzie jeszcze dużo topkow nowych urośnie Z tymi jajkami trzeba się poradzić do @Bob drzewny Edytowane 20 Lipca 2023 przez Sirpotato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Lipca 2023 @Bob drzewny wycielem te małe kanalie przeglądnęłam dwa razy i nie ma nic wypowiedź się Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 20 Lipca 2023 One powinny być okrągłe takie podłużne, mega ciężko je pomylić z kielichami żeńskimi. Jeszcze są w pełni zamknięte, a żeńskie kielichu prawie zawsze mają choć miniaturowe włoski wychodzące z nich Poszukaj zdjęć na necie najlepiej hermaphrodyte cannabis 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Lipca 2023 @Bob drzewny we wtorek znalazłem i usunelem 4 sztuki od tamtej pory nie ma nic tylko takie coś znalazłem... Jeszcze jedno przy topach robia mi się listki wykręcone czytałem że to może być genetyczne a reszta jest ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 21 Lipca 2023 @Pablo 1988 będzie dobrze to co zaznaczyłeś to nie jajca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Lipca 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 24 Lipca 2023 @Pablo 1988 wydaje mi się, że to nie jajca, ale oberwij to najbardziej żółte i zobacz czy na pyłek w środku @Glut78 z męskich nie wystają włoski @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach