Mr.Green 4,309 Napisano 31 Lipca 2023 @vego1989 moje opinie nie każdemu mogą służyć bo ja działam tylko w organice i do tego tylko na BioTabs.. także moje spektrum wiedzy jest dość ograniczone 😛 Ja jako organiczny grower 😄 mam taką zasadę że obcinam tylko jednego dużego wiatraka z jednego węzła. Nie dwa 😄 Czyli nie obydwa wiatraki z jednego pietra 😄 @czanczanek pamiętaj świętą zasadę że lepiej uciąć mniej i jak coś to zawsze możesz jeszcze uciąć w razie co.. niż jak utniesz za dużo.. hehe 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 31 Lipca 2023 @Mr.Green Ok, w sumie racja na zapas nie ma co ciachac, dzieki za opinie 🙂 @vego1989tobie również dzięki za radę:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Sierpnia 2023 (edytowane) @Mr.Green mam nadzieję że nie urazilem ta encyklopedia, po prostu masz mega wiedze! Ja również jadę na biotabsach 😀 Edytowane 1 Sierpnia 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Sierpnia 2023 @vego1989 bez stresu 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 2 Sierpnia 2023 Siemanko, uciąłem po 3 liscie największe które zasłaniały u każdej roślinki:) niech się dzieje co chce,.ale.przynajmniej teraz są szczyty odsłonięte 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwiat82 73 Napisano 2 Sierpnia 2023 @czanczanek nic im nie będzie 🙂 u siebie wszystkie 4 autosy pociachalem ✂️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Sierpnia 2023 @czanczanek będzie dobrze, nic się nie martw 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 2 Sierpnia 2023 @Kwiat82 też ciałem wcześniej ale nie wi3m czy nie za duzo bo zblokowały się trochę pod koniec, no nic zobaczymy @vego1989 no niechcialbym tego zjebac bo na prawde fajnie rosną, zobaczymy co z tego będzie w weekend wrzucę parę zdjęć to może coś podpowiecie co można jeszcze polepszyć:) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwiat82 73 Napisano 2 Sierpnia 2023 @czanczanek możliwy postój kilka dni ale potem powinny się odpalić 🙂 zależy raczej od odmiany. W 4 poszły doły i głowy✂️ na amnesia i w.widow nie spowodowało to stresu są największe . A santa marta i s.banana zbierały się ok 4-5dni ale się odpaliły , tylko moje podejście jest bardziej eksperymentalne metoda prób I błędów co będzie to będzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Sierpnia 2023 @czanczanek trzeba się nimi opiekować jak kobieta, z uczuciami i delikatnością 😅A tak na poważnie, odbija do 2dni, to chwasty są, nawet nie wyobrażasz sobie w jakich warunkach potrafią przetrwać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 3 Sierpnia 2023 @vego1989 no mam takiego jednego wyrzutka na zewnątrz, rośnie w bardzo bym powiedział spartańskich warunkach bo co chwilę deszcze leje ale jest tak bardzo rozkrzaczona ze dramat, wyślę fotkę później, nie miałem miejsca w boxie przy 1 uprawie już i dałem ja na zewnątrz i tak sobie rosnie a to indoor 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Sierpnia 2023 @czanczanek no i gitarka, byleby go nic nie zjadlo 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 3 Sierpnia 2023 A tutaj wyrzutek 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Sierpnia 2023 Coś jak ja w rodzinie hehe 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 3 Sierpnia 2023 @Mr.Green to nic się nie martw, bo ja tez nie bylem planowany 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Sierpnia 2023 @czanczanek wygląda ładnie, zdrowo, pielęgnuj go! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 3 Sierpnia 2023 @vego1989 ale krzyczy się cały czas tylko, ma juz z 2,5 miecha a nawet malych pakow nie widać, lisci jest tylko do groma nic więcej:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Sierpnia 2023 @czanczanek nonale to sezon?powinien już kwitnąć niedlugo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 3 Sierpnia 2023 @vego1989 nie pamiętam nawet co to jest hehe, ale sezon chyba bo nie chce kwitnąć w ogóle narazie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Sierpnia 2023 (edytowane) @czanczanek trzymaj, zobaczymy co z tego wyjdzie 😉 Edytowane 3 Sierpnia 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach