Kolbertus 255 Napisano 4 Listopada 2023 Update: dzień 111 ( 35 / 76 ). Po pozbyciu się niechcianej pleśni z boksa i z roślin wszystko wróciło do normy. Fakt, myślę, że straciłem około 100-150g suchego, ale cóż. Ofiary mojej głupoty muszą być. Lada dzień szykuję się ścinka kolejnych panienek. Topy są klejące i twarde, a trichomy mleczne. Po usunięciu wiadra z wodą z boksa rh spadło do około 37% więc ideolo. Z poprzedniejścniki wyszło 65g suchego więc nienajgorzej - bo to w zasadzie z jednej rośliny i małej części reszty. Sytuacja opanowana. Jeśli chodzi o bombę no to powiem Wam, że sztos. Dwa buchy z bonga wysłały mnie w kosmos. 😁Zdjęcia poniżej jak się sprawy mają. Dziękuję Wam @All wszystkim za rady. Przydały się i przydadzą na przyszłość. 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Listopada 2023 Wygląda konkretnie jestem ciekaw jak w smaku?💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 4 Listopada 2023 6 godzin temu, Pablo 1988 napisał: Wygląda konkretnie jestem ciekaw jak w smaku?💪 Smak ostry, pieprzny, jest też delikatna nuta miodu i malin. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach