Gość Napisano 16 Lipca 2023 (edytowane) @Monako tak dokładnie tak @vego1989 dodaje podlewam raz w tygodniu na kwitnienie FLorovit ma mało światła dlatego tak wyglada na opakowaniu pisze by podlewać od 2 don3 razy w tygodniu a ja raz na tydzień daje moze to za mało??? Edytowane 16 Lipca 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Lipca 2023 Kup jakieś prawdziwe odżywki, Nawozy. Widać że wiele jej brakuje, azotu pewnie najwięcej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Lipca 2023 @vego1989 to jakie mogę kupic w kwiaciarni? Na sam koniec będę mieć dragona @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Lipca 2023 7 godzin temu, Pablo 1988 napisał: @vego1989 to jakie mogę kupic w kwiaciarni? Na sam koniec będę mieć dragona Nie znam się na nawozsch z kwiaciarni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sirpotato 83 Napisano 17 Lipca 2023 (edytowane) @Pablo 1988 polecam dla początkujących, dla mnie się sprawdza, leje wszystkiego po 4ml na litr oprócz calmag1,5m/l,. Wszystko razem co każde podlanie . Rośliny rosną na tym jak szalone Edytowane 17 Lipca 2023 przez Sirpotato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Lipca 2023 8 godzin temu, Sirpotato napisał: @Pablo 1988 polecam dla początkujących, dla mnie się sprawdza, leje wszystkiego po 4ml na litr oprócz calmag1,5m/l,. Wszystko razem co każde podlanie . Rośliny rosną na tym jak szalone Mam pytanko czy kupię to w ogrodniczym i jakie koszty?? Dzisaj obcielem nie potrzebne liście i zobaczyłem tam gdzie się tworzą topki wychodzą małe jasne liście to normalne?? @Sirpotato kupię to w ogrodniczym.? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Lipca 2023 @Pablo 1988 tak to normalne. Nienkupisz tego w ogrodniczym. Growshop lub przez siec. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Lipca 2023 3 minuty temu, vego1989 napisał: @Pablo 1988 tak to normalne. Nienkupisz tego w ogrodniczym. Growshop lub przez siec. A za cały pakiet ile zapłacę tych odżywek??profilaktycznie pytam Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Lipca 2023 @Pablo 1988 sprawdz na necie. 3pak na flo czy na weg kosztuje ok 60zl pewnie. @Pablo 1988 tonjestbten automat do ścięcia?tyle masz tych tematow ze sie juz gubię @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 18 Lipca 2023 To nie są jakieś straszne koszty. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Lipca 2023 Raczej nie automat mam ja od 23 albo27 kwietnia nie pamietam😁😇 sam wywołałem kwitnienie 12 na 12 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 18 Lipca 2023 Godzinę temu, Pablo 1988 napisał: i jakie koszty?? Taki zestaw 6 szt to ok.200pln powinien wynieść. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Lipca 2023 @WBB oki dzieki napewno ogarne ;)Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Lipca 2023 Coś tam rosnie tak jakby więcej i gęściej się robiło panowie, więcej białych włosków nie mogę się doczekać jeszcze ponad 5 tygodni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 22 Lipca 2023 Sprawdź ph bo te białe żyłki są niepokojące @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Lipca 2023 @Glut78 nie mam miernika @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 22 Lipca 2023 Na tej fotce ostatniej z wtorku to jak by żelaza niedobór, ale pod względem niedoborów to ja za mało doświadczenia mam @Pablo 1988 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Lipca 2023 @Glut78 zostawię tak jak jest mam nadzieję że wytrzyma na 2 rok lecę juz bardziej profesjonalnie na grubo 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 22 Lipca 2023 Ale miernik ph to żadne koszty, a przez chujowe ph coraz więcej niedoborów będzie i na koniec na blanta zbierzesz @Pablo 1988 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Lipca 2023 @Glut78 dolomit wystarczy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach