Glut78 640 Napisano 22 Lipca 2023 @Pablo 1988 zadajesz jak dla mnie za trudne pytania😅, ale dolomitem ph nie zmierzysz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Lipca 2023 3 minuty temu, Glut78 napisał: @Pablo 1988 zadajesz jak dla mnie za trudne pytania😅, ale dolomitem ph nie zmierzysz Nie wiem może przelałem leje 3 razy w tygodniu 1.5 litra wody na 18 litrów donicy niech sobie rosnie Dobra lecę zdrowia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sirpotato 83 Napisano 23 Lipca 2023 (edytowane) @Pablo 1988 np taki, tani ale jest ok. Oczywiście ten jest do sprawdzania wody którą podlewasz . Edytowane 23 Lipca 2023 przez Sirpotato 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Lipca 2023 @Sirpotato postaram się zamówić dzięki 🪴🪴a jak nie to na 2 rok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Lipca 2023 Wszystko idzie ok?? 3 tydzień kwitnienia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Lipca 2023 @Pablo 1988 kwitnie,niby ok. Ale plonow wiele z parapetu nie bedzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Lipca 2023 Dlugo jeszcze??😬😬😬🧨🧨🧨🤭 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Lipca 2023 @Pablo 1988 pewnie 6-8tyg, to dopiero poczatek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Lipca 2023 @vego1989 tak długo??😬😬 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Lipca 2023 @Pablo 1988 kwitnie srednio 8nawet 11tyg w zależności co tam masz. @Pablo 1988 wrzuć zdjęcie całej rośliny, ona ciągle stoi sobie tak koło okna? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Lipca 2023 @vego1989 zaraz nom i na dodatek non stop trzeba robić 12 na 12 męczące to troche😬 @vego1989 @vego1989 zaraz nom i na dodatek non stop trzeba robić 12 na 12 męczące to troche😬 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Lipca 2023 @Pablo 1988 strasznie wyciagniety. Wiele z tego nie bedzie... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Lipca 2023 @vego1989 metr wysokości xD ale to dlugo ma jeszcze będzie kwitnac?? Tak jak pisałeś wyżej? To moja pierwsza roślina wiec nie narzekamy hehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Lipca 2023 @Pablo 1988 @Pablo 1988 tak 8tyg pewnie, zalezy co to za odmiana. Myślę że jak 5-10g ściągniesz to będzie max, ale obym się mylil. Strasznie Ci ją wyciągnęło, za mało swiatla miała i w sumie teraz pewnie też ma mało... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Lipca 2023 @vego1989 światło wiem że jest potrzebne może wyglada szkaradnie i mało wyjdzie hehe obcielem liście ona wyglądała jak mała tuja ,choinka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Lipca 2023 @Pablo 1988 ale będziesz miał swoje, wiesz czym podlewane itd. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Lipca 2023 @vego1989 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Lipca 2023 @Pablo 1988 kwitnie,szroni sie, wiec jest dobrze 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwiat82 73 Napisano 29 Lipca 2023 @Pablo 1988 fajnie wyglądają jak kwitnie 5 czy 10 nie ważne ale swojak:) radość z pierwszej bezcenna i delektowanie się🔥 Następnym razem będzie lepiej 💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Lipca 2023 @vego1989 @Kwiat82 Proste niby to white widów zobaczymy jak wyjdzie nie mogę doczekać się 2 sezonu zabawimy na bogato 😁 @vego1989 @Kwiat82 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach