Gość Napisano 10 Lipca 2023 Panowie tak mi się wydaje że właśnie nie chce rosnąć tylko puszcza wszędzie na każdym piętrze= jest tego sporo= te białe wloski obcielem te największe liście i dodaje odżywkę na kwitnienie Może dlatego że zaczęła puszczać wloski to teraz skupiła się na tym?? Czy po prostu jest coś nie tak?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Lipca 2023 Czy wszystko idzie dobrze? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 10 Lipca 2023 @Pablo 1988 już pisałem słabe warunki masz to i roślina słaba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 10 Lipca 2023 @Pablo 1988 ja słuchasz porad szefie, to nie wiem czy chcesz żebyśmy podpowiadali czy tylko kibicowali @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Lipca 2023 (edytowane) 11 minut temu, Bob drzewny napisał: @Pablo 1988 ja słuchasz porad szefie, to nie wiem czy chcesz żebyśmy podpowiadali czy tylko kibicowali Najlepiej to i to🤗😁🤣💣 Edytowane 10 Lipca 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 10 Lipca 2023 @Pablo 1988 to słuchamy podpowiedzi Masz mało światła, więc im więcej usuniesz liści, tym trudniej roślinie będzie nakarmić "owoce". Gdybyś miał wystarczająco światła, to wtedy warto wyciąć liście, żeby roślina się skupiła w pełni na "owocach" czyli topach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 10 Lipca 2023 @Bob drzewny ale pisał, że lampę jej dołoży @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Lipca 2023 tak mam ale to już nie będzie to samo jej miejsce docelowe to rejon na 2 rok postaram się bardzo to wszystko zorganizować bo w domu to chujnia jak widzę jakie wy macie to aż serce szybciej bije Automaty mnie nie kręcą tylko wielkie krzaki Pozdro 😉 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 12 Lipca 2023 @Pablo 1988 no na dworze w lato to można się zaopatrzyć na cały rok bez problemu jak się dobrze to rozplanuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Lipca 2023 3 godziny temu, Bob drzewny napisał: @Pablo 1988 no na dworze w lato to można się zaopatrzyć na cały rok bez problemu jak się dobrze to rozplanuje Bob a pisałeś że można chować mechaniczne?? A nic się nie stanie jak będę chować co 2 dzień?? No niestety tak to jest jak nie ma się szerszego pojeci na te klimaty ale myślę że ogarnę temat na 2 rok Zdrówka PS.Pamietajcie jebac Donosicieli potwierdzaczy yoooo😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 12 Lipca 2023 @Pablo 1988 na kwitnieniu może być w takim zamkniętym pomieszczeniu za dużo wilgoci w nocy, więc musiałbyś ogarnąć coś żeby wysuszyć powietrze w takiej szafie, a tak to nic się nie stanie, jedynie ta wilgoć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Lipca 2023 Chodzi mi o to czy np mogę trzymać teraz tak jak slonce zachodzi somo i robi się ciemno?? Bo wtedy nie będzie 12 na 12 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 12 Lipca 2023 (edytowane) @Pablo 1988 musi byc 12/12, bo inaczej roślina Ci wróci na wegetację i co ważne roślina w nocy ma mieć całkowitą ciemność, nawet jak tv będziesz miał włączony w pokoju w nocy, to roślina nie będzie spać Edytowane 12 Lipca 2023 przez Bob drzewny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Lipca 2023 Dobra spoko dzieki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Lipca 2023 (edytowane) Siema na dzień dzisiejszy metr wysokości wiem że słabo wyglada,tak i wiem że będzie mizernie wszystko dobrze idzie z planem ?? Poniżej dodam parę fotek wszędzie wypuszcza te małe wloski od 2 lipca... dlugo to będzie trwało jeszcze ?? Dodaje odżywkę na kwitnienie PS może na fotach tego nie widać ale obrasta tymi całymi włoskami 44 minuty temu, Pablo 1988 napisał: Siema na dzień dzisiejszy metr wysokości wiem że słabo wyglada,tak i wiem że będzie mizernie wszystko dobrze idzie z planem ?? Poniżej dodam parę fotek wszędzie wypuszcza te małe wloski od 2 lipca... dlugo to będzie trwało jeszcze ?? Dodaje odżywkę na kwitnienie PS może na fotach tego nie widać ale obrasta tymi całymi włoskami Zaczęło pachnieć na chalupie💥🙊🙉🙈😬😬 Edytowane 15 Lipca 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 16 Lipca 2023 @Pablo 1988 jak na początku lipca zaczęła kwitnąć, to koniec będzie tak +/- na początku września, musisz jej zapewnić jak najwięcej światła i nie przesadzać z jedzeniem i też nie głodzić. Pilnuj też wody, bo w te upały dużo parują @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Lipca 2023 (edytowane) @Bob drzewny dobrze napewno a może coś z tego urosnie dobrze to wszystko zaczyna wyglądać?? I dzisaj dałem ja do ciemni nie w czasie bo późno z pracy wróciłem a tak to robię to regularnie w czasie od poczatku Edytowane 16 Lipca 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Lipca 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 791 Napisano 16 Lipca 2023 @Pablo 1988 to stoi na parapecie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Lipca 2023 @Pablo 1988 głodna... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach