Gość Napisano 8 Lipca 2023 Siemano będzie coś z tego?? Jest tego sporo na każdym piętrze i cały czas nowe się pojawiają PS. To moje pierwsze dziecko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 8 Lipca 2023 @Pablo 1988 pokaż całą roślinę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Lipca 2023 17 minut temu, Tester napisał: @Pablo 1988 pokaż całą roślinę Warunki takie jakie są trudno nie mam możliwości innych w tym roku 17 minut temu, Tester napisał: @Pablo 1988 pokaż całą roślinę Te duże liście opadaj pod ciężarem Czy z braku światła?? Sa większe od dłoni dlatego myślę żeby je uciąć?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 8 Lipca 2023 10 minut temu, Pablo 1988 napisał: Te duże liście opadaj pod ciężarem Czy z braku światła?? ogólnie przez warunki słabe jest jak jest 11 minut temu, Pablo 1988 napisał: Sa większe od dłoni dlatego myślę żeby je uciąć?? nierób tego ogólnie z 5g może będzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Lipca 2023 6 minut temu, Tester napisał: ogólnie przez warunki słabe jest jak jest nierób tego ogólnie z 5g może będzie Z pełno sezonowej?? Dodaje jej odżywki na kwitnienie 7 minut temu, Pablo 1988 napisał: Z pełno sezonowej?? Dodaje jej odżywki na kwitnienie Nieco koło tygodnia zaczęła kwitnąć naprawdę tak mało wyjdzie?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 8 Lipca 2023 Ona jeszcze nie kwitnie, dopiero pokazała, że jest żeńska @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Lipca 2023 2 godziny temu, Glut78 napisał: Ona jeszcze nie kwitnie, dopiero pokazała, że jest żeńska Czyli co na spokojnie niech sobie rosnie dodam jeszcze jej leda będę ja doświetlać 2 godziny temu, Glut78 napisał: Ona jeszcze nie kwitnie, dopiero pokazała, że jest żeńska To jak pokazała płeć to kiedy zacznie kwitnąć?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 8 Lipca 2023 sierpień Za jakieś 4 tygodnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Lipca 2023 @Glut78 słońca takiego konkretnego ma 5 h 2 godziny temu, Glut78 napisał: Ona jeszcze nie kwitnie, dopiero pokazała, że jest żeńska To jak pokazała płeć to kiedy zacznie kwitnąć?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 8 Lipca 2023 Teraz są najdłóższe dni, chociaż 24 czerwca było letnie przesilenie i już dni się skracają, ale to jeszcze z 4 tygodnie. Ja swoje liczę, że zaczną kwitnąć koło połowy sierpnia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Lipca 2023 Dojdą ??ale piekne na 2 rok lecę grubo z bansem tak samo pełen Szacun kolego💣💣💣💣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 8 Lipca 2023 Ja bym te największe liście obcią, ale są różne szkoły. Jak się zdecydujesz na obcinanie to nie wszystkie na raz bo szoku dostanie bo nieprzyzwyczajona. Po jednym co drugi dzień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Lipca 2023 @Glut78 narazie jeszcze zostawię obecne końcem miesiąca czyli jak pokazała płeć tzn jak to dalej wygląda co trzeba robić?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 8 Lipca 2023 Nie wiem co masz za oknem, ale jak byś firankę na dzień odsłaniał to by więcej światła miała. Jak chcesz obcinać to teraz, żeby boczne gałęzie światła dostały, podlewaj i czekaj końca. Ja też jestem piczątkujący, dopiero się uczę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Lipca 2023 @Glut78 @Glut78 nie mogę bo konfidenci szpiegują wiesz o co chodzi musi być niestety tak jak jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 8 Lipca 2023 Tutaj są już typowe włoski charakterystyczne dla kwitnienia, pablo wywołał kwitnienie "ręcznie" chowając roślinę do szafy Płeć pokazywana jest poprzez takie włoski bardzo małe wychodzące z kielichów jeszcze mniejszych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Lipca 2023 @Bob drzewny mam jeszcze takie pytanko soorki ze zawracam dodaje odżywkę na kwitnienie myslisz że coś urosnie przez te parę tygodni??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 9 Lipca 2023 @Pablo 1988 jak nie będzie rosła to znaczy że coś jest nie tak Odżywki na kwitnienie są dobre, o ile nie okaże się że roślina wejdzie w nadmiar, bo wtedy bardziej zaszkodzisz niż pomożesz. Ale karmienie to akurat ogromny temat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 9 Lipca 2023 Szału może nie być, ale na pewno zapalisz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Lipca 2023 5 godzin temu, Bob drzewny napisał: @Pablo 1988 jak nie będzie rosła to znaczy że coś jest nie tak Odżywki na kwitnienie są dobre, o ile nie okaże się że roślina wejdzie w nadmiar, bo wtedy bardziej zaszkodzisz niż pomożesz. Ale karmienie to akurat ogromny temat 4 godziny temu, Glut78 napisał: Szału może nie być, ale na pewno zapalisz No dobra dokładnie zobaczymy aa i jeszcze obecielem wszystkie duże liście nie wiem czy dobrze zrobiłem za jakiś czas dodam fotę jak się rozwija Zdrówka Panowie PS. Jebac potwierdzaczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach