Juras80 273 Napisano 2 Lipca 2023 Siemka. Mam kilka roślin auto które polecą w biotabsy i coco perlit. Mam tez Rhizotonic i się zastanawiam czy mogę to podawać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 2 Lipca 2023 @Juras80 Możesz , ale z głową poprzez obserwacje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 2 Lipca 2023 Myśle ze 1/4 dawki do zbiornika 40l wystarczy by spać spokojnie i na urlop jechać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 2 Lipca 2023 @Juras80 Ja się w hydro nie bawię. Uprawiam w ziemi, ale logicznie tak niska dawka nie powinna zaszkodzić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 3 Lipca 2023 @Zielone krainy ja tez jak na razie. Dam biotabsy i w Autopoty. Rozważam Rhizotonic ale tez nie mam doświadczenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Lipca 2023 @Juras80 Możesz dać tylko musisz dostosować dawkę do fazy wzrostu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach