Glut78 640 Napisano 29 Czerwca 2023 Czy one zaczynają już kwitnąć? Nasionka kiełkowane 30 kwietnia. Whit Rusian, Dos si Dos. Wszystkie szczyty wyglądają podobnie. Czy jest możliwe żeby po fali upałów jak przyszło teraz ochłodzenie o 10 stopni to zaczynają już kwitnąć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 29 Czerwca 2023 @Glut78 to są automaty czy sezony? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 29 Czerwca 2023 Sezony Automaty trzymam pod lampy, ale jeszcze jest za gorąco u mnie na strychu. Poradzę sobie z nimi na debiut? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 29 Czerwca 2023 @Glut78 Jak to są sezony, to zaczą kwotnąć pewnie za 3-4 tygodnie jak je masz na zewnatrz. mamy najdłuższe dniw roku teraz, a żeby wywołąć kwitnienie, to muszą mieć odpowiednio długą noc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 29 Czerwca 2023 Niby tak ale mnie zastanawiają te białe włoski, myślałem, że to początki kwiatków. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 29 Czerwca 2023 @Glut78 na razie to pokazały płeć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jeruki 25 Napisano 29 Czerwca 2023 W temacie automatów to moje mają 45 dni i jeszcze nie kwitną, raczej normalne to nie jest. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 29 Czerwca 2023 A co do tych automatów- poradzę sobie na pierwszy raz pod lampą? Czy najpierw nabrać doświadczenia a Whit Rusian ( one dużo wybaczają😅) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jeruki 25 Napisano 29 Czerwca 2023 @Glut78 Ja sam mam white russiany auto ale one mają z 20 ileś dni natomiast Afghan kush auto jeden nie kwitnie a drugiego jutro idę zobaczyć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 29 Czerwca 2023 Ja nad jeziorem Bodeńskim mieszkam tu trochę inny klimat niż w Polsce i marihuana legalna do puki nie kwitnie😂🙈 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach