Sirpotato 83 Napisano 13 Sierpnia 2023 Połowa drzewka ścięta już za nami 🙂 ciekawe ile wyjdzie suchego 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Sierpnia 2023 Fajnie wygląda takie świeżutkie jak przeschnie gramy w oczach uciekają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sirpotato 83 Napisano 13 Sierpnia 2023 @Pablo 1988 Fajnie by było jak 1/3 zostanie. Jutro chyba poleci druga połowa rośliny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Sierpnia 2023 @Sirpotato spoko jak nadaje do cięcia to jedziesz a to sezonowa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 13 Sierpnia 2023 @Sirpotato 1/3 zostanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sirpotato 83 Napisano 13 Sierpnia 2023 @Pablo 1988 tak, następnym razem spróbuję automaty 3 sztuki, trening scrog tylko nie wiem czy nie za mała szafka 0.28 m2 na 3 sztuki @Glut78 to by było nieźle bo już dziabnołem 340+ 73+72+50 mokrego a nadal jeszcze zostało trochę drzewka 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 13 Sierpnia 2023 22 minuty temu, Sirpotato napisał: 340+ 73+72+50 Ale to nie waga wytrymowanego już materiału? Trochę dużo tego jak porównam do swojej powierzchni i mocy... zaczynam się wkurwiac 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sirpotato 83 Napisano 13 Sierpnia 2023 @WBB szczęście początkującego 🙂to z liśćmi waga, tak jak na zdjęciach. Jutro ogolę przed wazeniem pozostałego a później suszyć i zobaczymy co zostanie👌. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 13 Sierpnia 2023 2 minuty temu, Sirpotato napisał: szczęście początkującego Pogrywasz na giełdzie? Bo tam są takie powiedzonka: fart początkującego 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sirpotato 83 Napisano 13 Sierpnia 2023 @WBB nie ale może powinienem zacząć 😁 szkoda że zaraz teście przychodzą bo chętnie bym skończył męki rośliny i do suszenia 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 13 Sierpnia 2023 3 minuty temu, Sirpotato napisał: nie ale może powinienem zacząć Jak masz dużo kasy do przegrania to dawaj 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sirpotato 83 Napisano 14 Sierpnia 2023 Dzisiaj rano drzewko zostało ścięte do końca. Myślę że na pierwszy raz może być 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2023 @Sirpotato fajnie wygląda szkoda ze sporo odeschnie no cóż takie uroki uprawiania sadzonek🪴😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 14 Sierpnia 2023 @Sirpotato napisz ile razem suchego wyszło. Obstawiam około 350👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sirpotato 83 Napisano 17 Sierpnia 2023 Wyszło 342 gramy suchego z powierzchni 0.28 m2 ,160 Wat w połączeniu treningu Lst, Scrog i dużej ilości nawozów 🙂 Dzięki również kilku pomocnym osobom z forum które mnie naprowadziły. Proszę o zamknięcie tematu. Pozdrawiam 😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Sierpnia 2023 @Sirpotato to jest zajebisty wynik, az niewiaryhodny ze tyle wyszlo przy 160w... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 17 Sierpnia 2023 To jest niemożliwe..... po coś to pisał.... tylko mnie wkurwiłeś 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 17 Sierpnia 2023 @Sirpotato super wynik ładnie wyglada mniam 👌👌👌😊😊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Sierpnia 2023 @WBB też mało realne minsie wydaje, ale kto wie, ma może zajebista rękę do tego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 17 Sierpnia 2023 Ja aż tak się nie znam na wynikach, ale według mnie roślina miała długi weg + bardzo dobra dystrybucję światła, bo żarowy na całej powierzchni 0.28m², na wegu zimna barwa i dopiero na kwitnieniu doszła ciepła, co też podbija wyniki. 0 problemów z liśćmi, cały czas były zielone. Szczyty też się wydają być grube jak świnie przed ścinka, nie wiem musiałby jakiś bardziej doświadczony się wypowiedzieć 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach