Gość Napisano 25 Czerwca 2023 Pochwlacie się z czego szklanego palicie Mojej 55cm radości z 9 krotną filtracja wodna typu honey Do tego cybuch do którego wchodzi 1.5g na filtrze z węglem aktywnym A pomiędzy precooler też honey Zestaw który potrafi potężnie sponewierać nawet zawodowców 🙂 Zestaw który potrafi potężnie sponewierać nawet zawodowców :) niekiedy gasi blask w oczach XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 25 Czerwca 2023 @CryStaff jest z czego zassać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Czerwca 2023 A dym z najgorszego materiału delikatny i przyjemny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hawudepiasz 29 Napisano 25 Czerwca 2023 myjesz to czy to opalasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Czerwca 2023 (edytowane) Czyszczę co jakiś czas kiedyś płukalem alkoholem(a potem syfRSO) ale on zostawia taka matowość na szkle. Teraz nadweglan sodu stosuje co jakiś czas i robi cuda do tego jest super prosty bo wsypujesz zalewasz I czekasz . Poza tym opalanie bongo za 400pln brzmi jak szaleństwo ^^ Edytowane 25 Czerwca 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 25 Czerwca 2023 Ja od miesiąca jestem w posiadaniu tego oto cudeńka z potrójną filtracja i miejscem na lód, wraz z antysplashem od Grace Glass i powiem Wam nigdy juz nie zapalę z jakichś wiader, lufek i innych podobnych rzeczy. Dym jaki z tego leci do płuc jest jak delikatny zefirek. Nic nie dusi, a smak palenia jakbyś jadł jakieś rajskie owoce. Polecam wszystkim, którzy wahają się nad zakupem czegoś takiego. Pozdro. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 25 Czerwca 2023 No dobra może i jebnięcie jest konkretniejsze ale pod względem czystości pary (jeśli chodzi o substancje smoliste) to jednak vapek wymiata. Ja lecę już 3 rok na fury edge i jestem zadowolony aczkolwiek myślę o zakupie jakiegoś innego, chociaż i taki bogdan mnie ciekawi ;o bo bogdan to ma dobre jebnięcie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Czerwca 2023 @Kolbertus mnie się te perkolatory zapychały potwornie . Też wygląda na wysokie ....ile ma ? @mirecki ja używam Aarizera z balonami ^^ to jak walnąć tłoka z wapka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 26 Czerwca 2023 6 godzin temu, CryStaff napisał: @Kolbertus mnie się te perkolatory zapychały potwornie . Też wygląda na wysokie ....ile ma ? @mirecki ja używam Aarizera z balonami ^^ to jak walnąć tłoka z wapka 62 centy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Czerwca 2023 @Kolbertus kawał szkła w razie W może służyć do obrony ^^ Mam też mikrusa 🙂 No i do duba ale aktualnie uszkodzone (cybuchy się zużywają ) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 26 Czerwca 2023 (edytowane) Ja korzystam z czegoś takiego z lodem (sorki za kradzione zdjęcie ale nie mam pod ręką) i jestem bardzo zadowolony i z jakości palenia i przede wszystkim z łatwości mycia. Korciły mnie zawsze te wielopoziomowe fraknensteiny ale obawiam się dwóch rzeczy: dużego oporu oddechowego i właśnie trudnego mycia. Ale może niesłusznie? Jest duża różnica w jakości palenia? Czy wielopiętrowa filtracja nie powoduje, że dym w większości osadza się na ściankach? 🙂 Przy okazji pytanko zadam: jak palicie haszysz? Mieszacie z suszem, czy na gwoździu jak przy BHO? Edytowane 26 Czerwca 2023 przez bingobum @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach