Łebołbeł 1 Napisano 14 Czerwca 2023 Skąd kupować nasiona. Chodzi o wiedze a nie o reklamę podzielcie się swoimi doświadczeniami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 14 Czerwca 2023 @Łebołbeł Ja ostatnio kupuję 90% od barneys farm. Jak lokalny dystrybutor ma odmiany, które chcę, to kupuje lokalnie, a jk nie, to bezpośredni z Holandii. Sensi seeds i roayal queen seeds też mogę polecać, ale tylko pojedyńcze odmiany. Jeśli chodzi o obsługę, to wszystkie bez problemów, a paczki wysyłają bez żadnych oznaczeń @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łebołbeł 1 Napisano 14 Czerwca 2023 59 minut temu, doominik napisał: @Łebołbeł Ja ostatnio kupuję 90% od barneys farm. Jak lokalny dystrybutor ma odmiany, które chcę, to kupuje lokalnie, a jk nie, to bezpośredni z Holandii. Sensi seeds i roayal queen seeds też mogę polecać, ale tylko pojedyńcze odmiany. Jeśli chodzi o obsługę, to wszystkie bez problemów, a paczki wysyłają bez żadnych oznaczeń A co sądzisz o Blue Cheese Auto i skąd kupić. Jaką ziemię używać na piasecznej glebie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 14 Czerwca 2023 2 godziny temu, Łebołbeł napisał: A co sądzisz o Blue Cheese Aut może być 2 godziny temu, Łebołbeł napisał: Jaką ziemię używać na piasecznej glebie musisz kupną dać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 14 Czerwca 2023 @Łebołbeł ja automaty robiłem dawno temu i tylko dla tego, że to było w nie ogrzewanym domu w zimie i światło było zapalone cały czas, żeby krzaki miały ciepło. Najbardziej wydajna odmiana auto jaka miałem, to vertigo od paradise seeds, northern light od royal queen też były spoko. Co do ziemi nie podpowiem, bo ja od początku jadę w hydro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach