Kopytkaa 0 Napisano 23 Maja 2023 Dzisiaj mija 70 dzień producent mówi ze po 70 do ścinki 2 są prawie gotowe 3 nie do końca Daje sama wodę, czy dojdą w 2 tygodnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 23 Maja 2023 @Kopytkaa Osobiście bym jeszcze potrzymał i poczekał aż się listki jeszcze bardziej wyjedzą. Myślę, że te 7-14 dni zrobiłoby im dobrze ^^ Ale to tylko moja opinia. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 23 Maja 2023 Ja bym fryzjera zrobił tu bo liście mocno ograniczają dostęp światła. Dajesz jakiś booster? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kopytkaa 0 Napisano 23 Maja 2023 46 minut temu, mirecki napisał: Ja bym fryzjera zrobił tu bo liście mocno ograniczają dostęp światła. Dajesz jakiś booster? Zestaw od bio bizz root, heaven, grow, calmag, top max,bloom zgodnie z tabelka, dzisiaj zaczynam lać wode wiec planuje za 2 tygodnie ścinać, powinny dojść? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 23 Maja 2023 @Kopytkaa weź zmniejsz nieco ilość tych liści wiatrakowych bo topy u góry będą spoko a te w niższych partiach będą uboższe. Jaką masz lupę? Sprawdź dobrze trichomy bo na tym foto to nic nie widać. Mogę jedynie sugerować się kolorami włosków które noo nie będę ukrywał mówią że roślina już kończy powoli swój żywot. Ale ja bym najpierw sprawdził trichy, tak żeby mieć pewność. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach