Gość Napisano 26 Lipca 2023 40 minut temu, Stary1231 napisał: Nieee projekt tego spota miałem ze swoim znajomym Sytuacja wygląda tak że wczoraj po powrocie do domu przebrałem się w ubrania do wyjebania kominiarkę wziąłem ze sobą nożyce do metalu i pojechałem na spota udało mi się zdjąć fotopułapke wyjąłem kartę SIM fotopułapka została doszczętnie zniszczona i się jej pozbyłem na karcie SIM znalazłem 100 zdjęć w tym trzy ze mną z dnia wczorajszego Już ciul w te sezony ale po automaty wrócił bym za miesiąc bo aż mi ich szkoda Kartę sim czy SD?Raczej SD, a jak była sim to mogła również przesyłać dane do chmury. 42 minuty temu, Stary1231 napisał: Nieee projekt tego spota miałem ze swoim znajomym Sytuacja wygląda tak że wczoraj po powrocie do domu przebrałem się w ubrania do wyjebania kominiarkę wziąłem ze sobą nożyce do metalu i pojechałem na spota udało mi się zdjąć fotopułapke wyjąłem kartę SIM fotopułapka została doszczętnie zniszczona i się jej pozbyłem na karcie SIM znalazłem 100 zdjęć w tym trzy ze mną z dnia wczorajszego Już ciul w te sezony ale po automaty wrócił bym za miesiąc bo aż mi ich szkoda Kartę sim czy SD?Raczej SD, a jak była sim to mogła również przesyłać dane do chmury. Ta fotopulapka lapala Twój spot? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary1231 38 Napisano 26 Lipca 2023 (edytowane) @vego1989 microSD HC coś takiego No łapała mój spot ale jakość zdjęć nie była jakaś świetna Edytowane 26 Lipca 2023 przez Stary1231 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Lipca 2023 @Stary1231 Tyle farta ze nie SIM. Ale ktoś Cie obserwował, wiedział że jest plant. Pewnie chodziło o samo wychwycenie kto to. Pytanie czy wcześniej Ci zdjęć nie pstryklo...oby nie, z fartem! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 26 Lipca 2023 Kur.. szkoda od początku byłem mocno zainteresowany tym projektem🫡 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary1231 38 Napisano 26 Lipca 2023 Niestety ale zostaje mi sadzenie pod lampami jeszcze kiedyś wrócę na forum z jakimś projektem dzięki za wsparcie z fartem . 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 20 Sierpnia 2023 @Stary1231 i jak wróciłeś po autosy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary1231 38 Napisano 28 Sierpnia 2023 W dniu 20/08/2023 o 13:48, Zycienamaxa napisał: @Stary1231 i jak wróciłeś po autosy? Tak wróciłem ale zastałem puste wycięte pole nawet z tym co nie kwitło szkoda że tak wyszło może tak musiało być. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growmix 103 Napisano 28 Sierpnia 2023 (edytowane) 2 godziny temu, Stary1231 napisał: Tak wróciłem ale zastałem puste wycięte pole nawet z tym co nie kwitło szkoda że tak wyszło może tak musiało być. Być może ta fotopulapke założył ktoś z nadleśnictwa... może i lepiej że tak się stało.. gdyby tak było to zapewne wyłapalbys wyrok na sztywno masz fart Edytowane 28 Sierpnia 2023 przez Growmix Wrgibdr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Września 2023 Ale nie fart, ja też byłem zmuszony dzisiaj na szybko likwidować swojego lemona, bo przypal był...zrobiłem z niego makumbe, bo szkoda wyrzucić było he 🙂 pozdrawiam i powodzenia w przyszłości. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach