Adrianosiku 288 Napisano 6 Lipca 2023 (edytowane) @Hawudepiasz nic, rośliny rosną bez medium uprawowego, jest to technika uprawowa wydajnośćą zbliżona do areoponiki z tym że nie ma szans się nic zatkać i nie potrzebna są dysze . Doniczkaa 2,5lifra pojemność lecz może mieć 1l pojemność i nie będzie negatywnych skutków dla rośliny Edytowane 6 Lipca 2023 przez Adrianosiku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 267 Napisano 6 Lipca 2023 Kiedyś zostawiłem na dwa tygodnie timer na ON i podobnie wyglądało. Teraz roślina musi z powrotem na kwitnienie wskoczyć, chwilę to potrwa, ale na tym etapie myślę że warto poczekać. Topki mogą dziwnie wyglądać, ale to chyba nie problem. Powodzenia dalej w projekcie! Pamiętaj że do wegetacji możesz używać cyklu świecenia 12/1. Oszczędność pieniędzy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 7 Lipca 2023 @Wladimir a topy niech se wygladają jak chcą byle by nie było cherm i by móc i waga była odpowiednia, a reszta niejważna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 9 Lipca 2023 Elo tutaj ta co zrewegetalizowała mega gigant wyrósł a gdzie tam jeszcze do końca z niego to będzie obficie,po myśleć że doniczka to tylko 2,5litra W sumie nawet się cieszę że 3 rośliny zrewegowaly nigdy tak nie robiłem a teraz kolejna wiedzą przyswojona Tutaj nie zrewegowało i już tuż kosa, Tera na trichomy codziennie patsze i oby tylko nie przegapić idealnego okienka hewerestu 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 11 Lipca 2023 Dzisiaj czy rośliny dostają finał solution i za tydzień lub ciut dłużej zależy czy pokaże niedobory czy nie upragniony hewerest, szkoda tylko że na Czech roślinach, cuż można powiedzieć że to pierwsze żniwa w nowym ulepszonym wertikalboxie może i nie pełne ale następne bendą już pełne żniwa z ośmiu roślin to będzie dopiero moment odpływ musiałem nieco zmodyfikować aktualnie 3 pąpki wody nawadniają uprawy każda ma swój zbiornik na pożywke modyfikacja była banalna tak że wertikalbox jest bardzo elastyczny pod tymi względami Na pięterku. Wszystko rośnie jak się należy 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 12 Lipca 2023 (edytowane) @Adrianosiku każdy błąd będzie okazją na udoskonalenia Mając podane jak na tacy coś co działa idealnie, nie byłoby zabawy Edytowane 12 Lipca 2023 przez Bob drzewny 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 14 Lipca 2023 Przed i po Za duża sie rozrosła, więc ostra kosa to ta rewegetalizowana, plan taki że te z pięterka schodzą a te na dole 4 kosa za tydzień, na pięterko wejdą automaty 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 21 Lipca 2023 Elo warianty dzisiaj hewerest czterech panien zapach mocno ziemisty palce poklejone , panny jechały 9dni na final solution od adwenced hydroponic od holland Jak będzie 200g suchego to będzie oznaczało ogromny sukces 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 25 Lipca 2023 (edytowane) Mam wyniki Czech z czterech roślin ,takie wyniki osiągałem bez problemów z automatów więc dzięki temu doświadczeniu wiem że teraz to tylko automaty bendę uprawiał w tym wertikalboxie bo to bardziej ekonomiczne rozwiązanie Wychodzi na to że da się 800g z obu pięter w jednym sezonie uprawowym wyhodować lecz jest to wynik godny mistrza growingu i farta w genach roślin. Fotorelację uważam za zakończoną, można przenieść do ukończonych, jeszcze tu wrzucę z nowym grow z fartem Edytowane 25 Lipca 2023 przez Adrianosiku 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Lipca 2023 Na bogato szacun💣💥 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 24 Sierpnia 2023 Elo w sumie miałem nie dodawać ale jednak, wczoraj zrobiłem kosę tych z górnego piętra wyszły średnio po za tym zrewegowanym bo on to idealnie wyrósł. Jedynie te rośliny coś sobą reprezentowały,.myśle że to przez to eksperymentalne podłoże tak słabo reszta wyrosła , S 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 27 Sierpnia 2023 Bilans z górnego piętra wyszło 198,6 z dolnego 160,5 z 4 roślin. Zapach owocowy z nutką ziemi. W smaku delikatna i smaczna mało topów było mocno zbitych większość tak średnio zdażały się i lekko zbite, 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach