Adrianosiku 288 Napisano 16 Czerwca 2023 @Hawudepiasz tak to raczej to samo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 268 Napisano 18 Czerwca 2023 (edytowane) W dniu 12/06/2023 o 21:46, Adrianosiku napisał: Widzicie co to wyrosło!? Ma to szanse przytyć? Zwłaszcza wieszchołek xd mutant mi wyszedł Trochę ją zapuściłem ale to naprawiłem, niech teraz puchnie bo jak nie to się zdenerwuje Tutaj chyba rewegetacja idzie, albo timer się zjebał, albo światło między pietrami boxa prześwituje na grubo. Może timer został w pozycji "always on". W ogóle ile godzin dziennie świecisz? Edytowane 18 Czerwca 2023 przez Wladimir 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 18 Czerwca 2023 @Wladimir nic z tych rzeczy ponieważ inne rośliny puchną jak się należy, światlo nie prześwituje chociaż przez chwilę miałem ten problem, zastanawia mnie że na jednej roślinie szczyty spuchnięte a na dole niedorozwinięte topy inne rośliny od góry do dołu zapuchnięte, połasiłem się na bardzo tanie nasiona jakiegoś nieznanego growsedu w tym widzę pszyczyne takich topów, pomału puchną te rośliny mają jeszcze czas 3 tygodnie gdzieś i kosa myślę że przytyją jeszcze do tego czasu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 18 Czerwca 2023 Lada dzień w gurnym boxie przełączam na 12/12 zastanawiam się własnie już czy za tydzień to zrobić, na dole pomału dochodzą max 3 tygodnie, te niedorozwinięte też już puchną, zastanawia mnie dlaczego j podstawy donicy topy są niedorozwinięte a wyżej już ok to wada genetyczna czy może ja coś nie tak robię,. Jednak jak na razie stawiam na kiepskie geny. Janusza już nie dam z siebie wypuścić i nie kupię nigdy więcej najtańszych pestek pestek z podrzędnego growszopu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 18 Czerwca 2023 Znowu niesamowity busz się zrobił czeba go opanować, widzę że puchną pomału topki coś z tego jednak będzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 19 Czerwca 2023 Przycięte oj grubo otntopuw ojjjj aż tłustoooczy wy też to widzicie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 19 Czerwca 2023 Często będziesz musiał defoliację robić, żeby topy puchły nieustannie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 20 Czerwca 2023 @Bob drzewny defoliacji czyli wycinać topy nie mieszczące się? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 20 Czerwca 2023 @Adrianosiku nieee, w sensie wycinać liście, które będą zasłaniały dostęp topkom 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 20 Czerwca 2023 Bendzie co z tego xd Jaki niedorobiony od połowy w dół a w drugą stronę całkiem nie najgorzej dlaczego tak? Ale chyba i duł spuchnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 23 Czerwca 2023 Doniczki pozwalają na swobodny dostęp do korzeni patrzę obserwuje i uczę się jak one rosną po to by ulepszyć tą doniczkę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 27 Czerwca 2023 Kiedy kosa? Ten chyba pierwszy dojdzie, szału nie będzie, 30g suchegoto chyba max z tego kszaka ale to się jeszcze okaże, byle by była moc jak się należy na tym mi najbardziej zależy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 27 Czerwca 2023 @Adrianosiku mała lupka by się przydała to wtedy możesz w chwilę zdecydować czy już ścinka czy nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 28 Czerwca 2023 @Bob drzewny na pierwszej focie uchwyciłem muj mikroskop, flusza czeba zrobić przed śćnką więc nie mogę w chwili zadecydować czy to już, @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 29 Czerwca 2023 Cholera to nie wiem w sumie ile jeszcze im zostało, na trichomach za mało się jeszcze znam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 1 Lipca 2023 Wertikalbox uprawa w nim jest taka wygodna bezobsługowa to mi się w tym wynalazku najbardziej podoba i do tego ta wydajność!! Nie zamienię go na nic innego nie ma mowy! Bo nie wyobrażam sobie lepsze miejsce do uprawy roślin 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 2 Lipca 2023 A własne pole uprawne w Californii @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 5 Lipca 2023 Gorillaz glue dalszy ciąg, na obu piętrach rośnie 14 sztuk 3 jeszcze trochę i hawerest kolejne 3 sztuki przez mój błąd i zaniedbanie zrewegetalizowaly lecz już kwitną więc potszebują więcej czasu, od czasu dopracowania doniczki rośliny znacznie szybciej rosną 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hawudepiasz 29 Napisano 5 Lipca 2023 ile litrow ziemi przypada na sztuke? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 5 Lipca 2023 Aż wstyd się przyznać indor prowadzę chyba z 12raz, pierwszy raz bendę śćnał gdy trichomy bendą pod lupą brązowe, do tej pory robiłem to na oko Wydaje mi się że jeszcze nie ma brązowych z 3 tygodnie do heweeestu.? @Wladimir świece 18 i 12 h na dobę miałeś rację prześwitywało 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach