Szym 866 Napisano 28 Kwietnia 2023 @Adrianosiku powinno się dawać tyle ile roślina potrzebuje a nie ile producent zaleca 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 28 Kwietnia 2023 Czas zmian daw automaty z dolnego growa usuwam 3 rośliny z górnego też, najlepsza roślina z góry trafia na dół i pójdzie na klony do górnego boxa, nie mam możliwości outdooru więc tak musi być 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 29 Kwietnia 2023 Elo sobota czas na pełnić zbiornik na pożywke, przez tydzień rośliny wypiły 25l wody, zredukowałem ilośc growuw, pod koniec tygodnia mają przyjsc kolejne wydruki tym razem ostatnie więc górny box będzie wyposażony w doniczki i wtedy pomyśle klonować czy siać nowe pokolenie Widzicie te liśće mam się zacząć czegoś złego obawiać? Widzicie te liśće mam się zacząć czegoś złego obawiać? Czy to są trichomy czy mnie oczy mylą? Roślina powinna być sezonówką po póltora miesiąca i kwitnie czy to możliwe? Fototeroid 18/6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 30 Kwietnia 2023 @Szym to chyba producent wie najlepiej jak dawkować jego produkt? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romanek 39 Napisano 30 Kwietnia 2023 @Adrianosiku producent na etykiecie podaje maksymalne dawkowanie. Podajac im taka dawke w obecnej fazie masz wlasnie wyniki.. Obetnij im dawke.. Ogolnie na moje bez ec metra to takie wrozenie z fusow 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 30 Kwietnia 2023 12 godzin temu, Adrianosiku napisał: Widzicie te liśće mam się zacząć czegoś złego obawiać? no normalnie nie wyglądają jakieś poparzenie 12 godzin temu, Adrianosiku napisał: Czy to są trichomy czy mnie oczy mylą? Roślina powinna być sezonówką po póltora miesiąca i kwitnie czy to możliwe? Fototeroid 18/6 na tym zdjęciu słabo widać trichomy, może kwitnąć wszystko jest możliwe, może to jakaś szybsza odmiana 57 minut temu, Adrianosiku napisał: to chyba producent wie najlepiej jak dawkować jego produkt? nie do końca, jak ktoś uprawia w glebie i ma ziemie z pierwiastkami to czasami przez cały weg nie trzeba dawać nawozu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sopel 88 Napisano 30 Kwietnia 2023 Godzinę temu, Adrianosiku napisał: @Szym to chyba producent wie najlepiej jak dawkować jego produkt? Najlepiej to Ty musisz wiedzieć 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 1 Maja 2023 Popalone są i tyle wez lepiej sprawdź ec i ph @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 1 Maja 2023 hi, Doniczki na górną część już niebawem przyjdą , lecz przed użyciem bendę je musiał pomalować żywicą epoksydową, wtedy to dopiero wertikalboxb będzie się prezentował!. Wynalazek można używać jako dwa oddzielne mniejsze pomieszczenia uprawowe lub jeden duży należy zdemontować w prosty sposób srodkową małą płyte na drugim piętrze Zademonstruje gdy przyjdą wydruki Zakasać rękawy i stelaż na lampę wiszącą czeba zrobić jakoś 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 6 Maja 2023 @Danczan tylko jedna tak wygląda 6pozostalych w normie, nigdy nie sprawdzam ec i pH używam deszczówki nigdy mnie nie zawiodła. Ale zanim ponownie napełnianie zbiornik na pożywke wyleje wszystko stare @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 6 Maja 2023 Tydzień temu n. 40l wody wlałem do zbiornika 4 dni tak było aż zdecydowałem się dodać nawozu tyle że połowę zalecanej dawki wedle.waszych sugesti czy teraz rośliny wyglądają ok? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 6 Maja 2023 (edytowane) Teraz wyglądają całkiem zdrowo, może trochę w nowych szczytach wiązki są zbyt jasne, powinny być barwy trochę jaśniejszej niż zielona blaszka liścia, zerknij do niedoborów, bo kojarzy mi się z czymś. Edytowane 6 Maja 2023 przez Bob drzewny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 9 Maja 2023 Elo rośliny pokazały płeć, nie za wiele miejsca na siatce treningowej pozostało obawiam się że niektóre przerosną ową siatkę ale lepsze to od tego by była nie zarośnięta 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 17 Maja 2023 Dzisiaj ostry trening , jutro do wyjeżdżam na tydzień tym razem nie może się nic spiepszyć tak jak to było ostatnimi dwoma razami Gurny growbox nareszcie ukończony, rośliny już tam są lecz niewiem czy bendzie z tego coś konopie w torfowych doniczkach są i te doniczki końcówkami są zaniżone w wodzie mokro jest niewiem czy rośliny to przeżyją ale nie mam wyboru musi tak być do powrotu tylko czy bendzie do czego wracać? Kończy się miejsce na siatce a to dopiero początki kwitnienia xd na następny raz bendę wiedział że na flo przełączac czarna gdy siatka jest w połowie zarośnięta lub w ⅓ pusta 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 18 Maja 2023 2 wertikalboxy w cenie i formie jednego 🙂 taki oto patent, szkoda że muszę opuścić roślinki te na drugim piętsze bo nie mam pewność co do ich losu 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 18 Maja 2023 13 godzin temu, Adrianosiku napisał: musi tak być do powrotu tylko czy bendzie do czego wracać? zobaczy się @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 18 Maja 2023 @Andi powinno być do czego wracać jak nie do obu to do dolnego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 23 Maja 2023 Elo, wrucilem do wertikalboxa po 6 dniach rozłaki i się w końcu nie rozczarowałem biorąc pod uwagę że popszednie dwa growy się popsuły ten nie!! Małe u guru się przyjęły bez mojej ingerencji na dole dżungla biorę się za trening, w końcu dopracowanemu wynalazek na tyle że można go bez obaw zostawiać na dłużej Tutaj przykład dobrze wytrenowane rośliny przed i po 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 24 Maja 2023 Dzisiaj kolejne 2 do treningu. Foty przed i po jak się podoba? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 24 Maja 2023 @Adrianosiku elegancko rosną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach