PaprykaPatryka 4 Napisano 4 Kwietnia 2023 Doniczki 11l 70g bat guano 11g rhizobacter Ziemia light mix z coco mix Rosliny kielkowaly w soil plugs od RSQ Podlewane byly raz 250 ml czystej wody , i wczoraj dostaly 300 ml z 2ml bio heaven , acti vera , 1 ml bio grow . Jest to ich 8 dzien od wyjscia na swiat . Cookies gelato automat wszystkie 3. 1 tylko ma sie dobrze 😞 dodam ze zrobilem oprysk z call Maga dzis. 20230404_103214.heic 20230404_103228.heic 20230404_103223.heic 20230404_103221.heic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 4 Kwietnia 2023 Przedewszystkim dodaj zdjęcia w normalnym formacie, bo nie da rady ich podejrzeć. Rozszerzenie tych fotek, żeby je zobaczyć przynajmniej u mnie wymaga zakupu jakiegoś dziadostwa w Microsoft$tore. Pozdro. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 4 Kwietnia 2023 Bo to ajfonowe foty pewnie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 4 Kwietnia 2023 Poszedł konwert. 🙂 Wydaje mi się, że na tej po lewej ewidentny brak potasu. Z tego, co wyczytałem to Bioheaven jest raczej na kwitnienie, chociaż można go uzywać również w fazie wzrostu. Jednakże mogę sie mylić. Mam doświadczenie raczej z uprawami na bazie mineralnych składników. Ale jeśli zależałoby to ode mnie to odpuściłbym póki co BioHeaven i lał bym narazie sam BioGrow od pierwszego podlania, bo z tego co widzę gleba to BioBizz LightMix, czyli wymaga nawozów od samego początku. No, ale niech inni sie wypowiedzą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 4 Kwietnia 2023 (edytowane) @Kolbertus ta ziemia ma w sobie nawozy na ok 2 tyg wyglądają jakby miały za duzo światła bądź są przelane Edytowane 4 Kwietnia 2023 przez hubert2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 4 Kwietnia 2023 Ale chyba by liści nie zwijało do środka od za słabej lampy..... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 4 Kwietnia 2023 (edytowane) @WBB bardziej chodziło mi ze za dużo światła i się sałata robi ale już poprawiłem Edytowane 4 Kwietnia 2023 przez hubert2020 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaprykaPatryka 4 Napisano 4 Kwietnia 2023 Dalem lampę wyzej na 60 cm byla na 50 . Lumatek 200wpro na 50 %100w . Swiatlo 20/4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 4 Kwietnia 2023 (edytowane) Za dużo nawozów jak na ten moment rośliny. Mają 8 dni, a Ty im zarzuciłeś ponad 3 krotną dawkę bioheaven i ponad 3 krotną activera. Swoją drogą calmag od bioheaven nie jest zalecany do oprysków, nie wiem jak z innymi markami, ale pewnie dlatego, że jest to zasadowe i powstaje osad. A co do rozszerzenia .heic raczej zmień to na .jpg, bo w rozszerzeniu .heic o ile wiem są metadane z Twoją lokalizacją. Forum domyślnie podobno usuwa metadane, ale ostrożności nigdy za wiele Edytowane 4 Kwietnia 2023 przez Bob drzewny 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaprykaPatryka 4 Napisano 27 Kwietnia 2023 Maly update . Wszystko zyje tylko z 1 od poczatku cos nie tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 27 Kwietnia 2023 @PaprykaPatryka ostatnia za dużo azotu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach