ArteK 439 Napisano 24 Marca 2023 Jak wrażenia Pisać tripy :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 25 Marca 2023 @ArteK a co nie brałeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Marca 2023 14 godzin temu, ArteK napisał: Jak wrażenia Pisać tripy 😄 bralem kiladziesiat razy , faza? zalezy jaka gruda byla ? ale ogolnie spoko , choc czasem bylo ostro nie powiem , ostre rzyganie lub ostre poty , tez jakies piguly byly z mdma ale to wiadomo kto co nasypie jest wiec roznie , oczywiscie na drugi dzien zjazd na maksa , przelyk poparzony , nie wiem jak wyglada kac po alkoholu ale mysle, ze to kac po cpaniu 🙂 , zabieram sie do skladania boxa chata wypucowana zero kurzu , perfekcyjna pani domu moze sprawdzic 😄 a czemu pytasz o mdma? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 25 Marca 2023 @Szym Lubie :D @dziurawy ciekaw jestem kto jakie loty miał. U mnie w większości to typowe euforyki, wpadały czasem też takie ze nie szło ujebać, co do przełyku nie musisz mi mówić. Ale raz w roku można wskoczyć do zamkniętej szafy i polatać :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Marca 2023 12 godzin temu, ArteK napisał: @Szym Lubie 😄 @dziurawy ciekaw jestem kto jakie loty miał. U mnie w większości to typowe euforyki, wpadały czasem też takie ze nie szło ujebać, co do przełyku nie musisz mi mówić. Ale raz w roku można wskoczyć do zamkniętej szafy i polatać 😄 ja tez szukam zawsze euforyka bo jem tylko z kobieta , i albo jest cala noc ogladania zjebanych filmikow albo noc ostrego jebania a to juz zalezy jak wjedzie 😄 LOTERIAA @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 20 Kwietnia 2023 narkomany jedne .... ja raz w życiu koks ćpałem ,piguł sporo , fety wuj ale od 2010 tylko pale co wyhoduje mdma sheet must be af @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaprykaPatryka 4 Napisano 7 Września 2023 @dziurawy masz euforyka pod ręką? Bo u Niemców ciężko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Września 2023 @PaprykaPatryka z tym to w ogóle chyba problem jest. Teraz robia naspidowane pixy po których nie śpisz i 2dni. 15lat temu to byky pixy,ta euforia i jak to @dziurawy napisał, jebanka przez cala noc 😃😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaprykaPatryka 4 Napisano 8 Września 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Września 2023 @PaprykaPatryka zamawiam z neta ? jest kilka stron w holandii @vego1989 to zalezy , trzeba pytac z czego sa zrobione ? ale wiadomo co ci wrzuci do srodka to moze i on nawet nie wie ? poki nie zjesz to sie nie dowiesz , ale ost 2, 3 , 4 mmc robi robote po godzinie puszcza nie ma zjazdu idziesz spac , spoko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaprykaPatryka 4 Napisano 8 Września 2023 Daj linka . Masz jakieś sprawdzone? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Września 2023 @PaprykaPatryka ten jest sprawdzony od kilku lat biore z tamtad i jest gitara ale nie wiem czy na terenie niemiec zamowisz , nie wiem czy strona bedzie dzialac ? probowalem wejsc na strone w PL i nie dzialala tylko w NL https://homechemistry.nl/shop/chemicals/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 26 Września 2023 zaprawdę powiadam wam nie bierzcie tego, zioło i produkty pochodne są lepsze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 640 Napisano 15 Października 2023 @konopny_janusz też tak uważam 🙂 Niechcący mi się złamało.Nigdy pół 🙂 @PaprykaPatryka Tak naprawde uważam, że używki są dla ludzi.Dla jakich to niech każdy dopowie sobie sam.Dobrze czasem pobudzić abstrakcyjne myślenie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaprykaPatryka 4 Napisano 15 Października 2023 @Lasir tamte 2 lipa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 640 Napisano 15 Października 2023 @PaprykaPatryka u mnie spoko.Ale następnym razem 2 na raz 🙂 Ostatnio jadłem z rok temu.... Aha i to jest zielone. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaprykaPatryka 4 Napisano 15 Października 2023 @Lasir dokladnie 2 na raz 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 640 Napisano 15 Października 2023 Zaraz dorzucam drugą.Ale conaraztonaraz 🙂 @PaprykaPatryka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaprykaPatryka 4 Napisano 15 Października 2023 @Lasir ja dojadam kryche i ewakuacja🫠dobrej nocy 🥳 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZmaiataZplanszy 0 Napisano 25 Stycznia Ema w krysztale loty grube , na drugi dzień zero zjazdów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach