Jump to content
ArteK

MDMA

Recommended Posts

14 godzin temu, ArteK napisał:

Jak wrażenia

Pisać tripy 😄

bralem kiladziesiat razy , faza? zalezy jaka gruda byla ? ale ogolnie spoko , choc czasem bylo ostro nie powiem  , ostre rzyganie lub ostre poty , tez jakies piguly byly z mdma ale to wiadomo kto co nasypie jest wiec roznie , oczywiscie na drugi dzien zjazd na maksa , przelyk poparzony , nie wiem jak wyglada kac po alkoholu ale mysle, ze to kac po cpaniu 🙂 , zabieram sie do skladania boxa chata wypucowana zero kurzu , perfekcyjna pani domu moze sprawdzic 😄 

a czemu pytasz o mdma?

@Szym Lubie :D

@dziurawy ciekaw jestem kto jakie loty miał. U mnie w większości to typowe euforyki, wpadały czasem też takie ze nie szło ujebać, co do przełyku nie musisz mi mówić. Ale raz w roku można wskoczyć do zamkniętej szafy i polatać :D

12 godzin temu, ArteK napisał:

@Szym Lubie 😄

@dziurawy ciekaw jestem kto jakie loty miał. U mnie w większości to typowe euforyki, wpadały czasem też takie ze nie szło ujebać, co do przełyku nie musisz mi mówić. Ale raz w roku można wskoczyć do zamkniętej szafy i polatać 😄

ja tez szukam zawsze euforyka bo jem tylko z kobieta , i albo jest cala noc ogladania zjebanych filmikow albo noc ostrego jebania a to juz zalezy jak wjedzie 😄 LOTERIAA 

narkomany jedne ....

ja raz w życiu koks ćpałem ,piguł sporo , fety wuj ale od 2010 tylko pale co wyhoduje 

mdma sheet must be af

@PaprykaPatryka zamawiam z neta ? jest kilka stron w holandii 

@vego1989 to zalezy , trzeba pytac z czego sa zrobione ? ale wiadomo co ci wrzuci do srodka to moze i on nawet nie wie ? poki nie zjesz to sie nie dowiesz , ale ost 2, 3 , 4 mmc robi robote po godzinie puszcza nie ma zjazdu idziesz spac , spoko