hubert2020 119 Napisano 24 Marca 2023 @dziurawy nie otwiera się w nocy box nie zaburzaj im snu wszystko co robisz to w dzień jak lampa swieci daj sobie spokój z przesądzeniem głupi pomysł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Marca 2023 1 minutę temu, Truman napisał: @dziurawy Noc dla roślin to rzecz święta. Rękawiczki się zakłada do zbiorów, żeby nie pokleić się. Ziemia light mix na początek, podlewać wodą o odpowiednim pH i opryski z wody i rhizotonic przez pierwsze 2 tygodnie. Zaczynasz od małych kubeczków i przesadzasz je do coraz większych z bogatszą ziemią. dla mnie tez noc to rzecz swieta hehehe :D:D:D ale koles mowil vampi ze jak sie dotyka roslinek to moga zalapac wirusa tytoniowego i nic sie nie da zrobic dzieki za kazda rade jest dla mnie mega cenna i na pewno wroce tutaj zeby to przeczytac kilka razy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 24 Marca 2023 (edytowane) @dziurawy teraz masz się skupić na pH wody i światło ustawić dobrze a resztę na bieżąco będziesz się pytał Edytowane 24 Marca 2023 przez hubert2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Marca 2023 1 minutę temu, hubert2020 napisał: @dziurawy nie otwiera się w nocy box nie zaburzaj im snu wszystko co robisz to w dzień jak lampa swieci daj sobie spokój z przesądzeniem głupi pomysł a widzisz na poradniku hempszopie pisze zeby przesadzac bo maja lepsze korzenie , moja mamuska tez tak robi z innym roslinami i kolega wyzej tez to samo napisal , ile roslin tyle metod bez kituu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 24 Marca 2023 (edytowane) @dziurawy tutaj najlepsi growerzy nic nie przesadzają wejdz sobie na fotorelacje zakończone i sobie popatrz jak ludzie tutaj robią cuda Edytowane 24 Marca 2023 przez hubert2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Marca 2023 Teraz, hubert2020 napisał: @dziurawy teraz masz się skupić na pH wody i światło ustawić dobrze a resztę na bieżąco będziesz się pytał boje sie o to biezaco ? moze kogos nie byc moze ktos nie miec ochoty podpowiadac , roznie bywa dlatego szukam czytam pytam wlasnie jakie swtalo na wysiew ? wiem ze 18/6 i temp 20-25? kiedy mam otworzyc worek z co2? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 24 Marca 2023 @dziurawy temperatura w dzień 25 C wilgotność 70% a w nocy 20/21 C tutaj zawsze ktoś jest od rana do wieczora a roślina nie padnie od razu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Marca 2023 3 minuty temu, hubert2020 napisał: @dziurawy tutaj najlepsi growerzy nic nie przesadzają wejdz sobie na fotorelacje zakończone i sobie popatrz jak ludzie tutaj robią cuda wiesz jakos tam nie wchodzilem , ale widze ze jest duzo duzo info bede czytal czytal czytal czytal na pewno czegos sie dowiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 24 Marca 2023 (edytowane) @dziurawy jak już ogr wszystko i zaczniesz to fotorelacje załóż jest tutaj taki dział i tam wrzucaj zdjęcia przez przeglądarkę Tor i kup sobie aparat zwykły i mikroskop x60 Edytowane 24 Marca 2023 przez hubert2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Marca 2023 2 minuty temu, hubert2020 napisał: @dziurawy temperatura w dzień 25 C wilgotność 70% a w nocy 20/21 C tutaj zawsze ktoś jest od rana do wieczora a roślina nie padnie od razu trzymam za slowo wszystko co wazne zapisuje w notesie 1 minutę temu, hubert2020 napisał: @dziurawy jak już ogr wszystko i zaczniesz to fotorelacje załóż jest tutaj taki dział i tam wrzucaj zdjęcia przez przeglądarkę Tor i kup sobie aparat zwykły i mikroskop x60 jestem w nl wiec jebac to ? mikroskop tez juz zamowiony jubilerski mam tez kamerke taka jak gopro? sam telefon nie wystarczy do fotek ? jakie jeszcze info masz dla mnie przed rozpoczeciem ? musze zlozyc tak jak mowisz ten box przed rozpoczeciem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 24 Marca 2023 (edytowane) @dziurawy wejdź sobie na stronę Royal queen i tam masz Harmonogram uprawy Jak wejdziesz nasiona feminizowane to na samym dole będziesz miał harmonogram uprawy i tam sobie zobacz Etap po etapie Edytowane 24 Marca 2023 przez hubert2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Marca 2023 2 minuty temu, hubert2020 napisał: @dziurawy wejdź sobie na stronę Royal queen i tam masz Harmonogram uprawy widzialem go , ale wiekszy jest na hempszop.pl a bede korzystal z obu tak samo zagladal tutaj poczytac popytac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 24 Marca 2023 @dziurawy ja patrzyłem ma różne strony ale tutaj jest najlepiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Marca 2023 10 minut temu, hubert2020 napisał: @dziurawy ja patrzyłem ma różne strony ale tutaj jest najlepiej juz niedlugo sie przekonamy :D:D jakie plony bedaaa uzywasz plastiku czy materialowych doniczek ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 24 Marca 2023 @dziurawy plastiku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Marca 2023 2 minuty temu, hubert2020 napisał: @dziurawy plastiku kupilem plastik ale pisza ze korzenie sie odbijaja od plastiku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 24 Marca 2023 (edytowane) @dziurawy jak jesteś w NL to nie musisz się niczego bać, żadnych vpn ani przeglądarek anonimowych Edytowane 24 Marca 2023 przez Bob drzewny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Marca 2023 3 minuty temu, Bob drzewny napisał: @dziurawy jak jesteś w NL to nie musisz się niczego bać, żadnych vpn ani przeglądarek anonimowych na spokojnie mama wezmie na klate wszystko heheheh :):) masz ustawiony box na podlodze ? czy na czyms stoi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 24 Marca 2023 @dziurawy u mnie na podłodze, choć jakby był na jakimś podwyższeniu to na pewno zaciągnie mniej syfu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Marca 2023 3 minuty temu, Bob drzewny napisał: @dziurawy u mnie na podłodze, choć jakby był na jakimś podwyższeniu to na pewno zaciągnie mniej syfu tak zrobie albo ustawie na stoliku albo na czyms , a jak kielkujesz nasiona ? jaka metoda ? wacik ? do wody wrzucasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach