ArteK 439 Napisano 24 Marca 2023 @Zielone krainy akurat jak zamówię to na następny rzut przyjdzie. Nie potrafię rozkodować tutejszych "specyfików" glebę trzeba "zbudować " samemu w okresie indukcji dosypać jakichś witamin. Czarna magia i cuda na kiju. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Marca 2023 @ArteK Ja się w takie rzeczy nie bawię. Mam zapas ziemi od Canny, worek 50 l to koszt poniżej 50 zł, a jak chodzi o mnie wystarcza na 3-4 uprawy, więc w sumie z takiego worka zrobię prawie 1 kg zioła, mowa o topach , więc nie widzę sensu, by ziemię wielokrotnie używać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 24 Marca 2023 @Zielone krainy woot. Chyba się na jakieś prywatne lekcje muszę zapisać 🥸🙈😝 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 25 Marca 2023 @ArteK AN się tak reklamuje bo to właśnie reklama. I tylko tyle. Canna lub plagron. Jak chcesz bio to biobizz. A co z tych rzeczy to już Zielony napisał. Nie ma co tu cudować. Ja na początku stosowałem na bazie alg z plagronu nawozy, biomineralne z nazwą alga grow czy bloom. Do tego magiczny green sensation i czego chcieć więcej. Tylko to żeby miało ręce i nogi, czyli jak Zielony robi czyli pomiary ph i ec🤷🏻♂️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach