cieemany 30 Napisano 11 Marca 2023 Siemka Podpowie ktoś czego za mało czego za dużo? Automaty dzień 47 Ts1000 40cm od szczytów 75%mocy Ziemia terra profesjonal Wentylator wyciągający 100h3m i wprowadzając otworzone pasywne Mieszający 15w Podlewane pH 6.4-6.6 Zdjęcia bez czerwonego zygzaka Tydzień temu podlane big bud 0.5ml na1l wody później sama woda i dwa dni temu calmag od biobizz 0.5ml I big bud 0.5ml na 1lwody Zdjęcia z czerwonymi czymś. Inna panna . Dwa dni temu calmag od biobizz 0.5ml I big bud 0.5ml na 1l wody. Żadnych odżywek z azotem nie dostawały od jakiś dwóch tygodni może troszkę więcej bo były czarne jak diabeł. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 11 Marca 2023 Azot się kończy, pk, i wapń albo magnez te plamki takie. Ja bym lał więcej tego calmagu przynajmniej z 1ml albo nawet i 2ml teraz wlał, bo ten calmag ogólnie to lałem nawet 3 i 4 i nic złego się nie działo bo on jest słaby po prostu. Ja mam taką rozkmine teraz że zaczyna żreć azot od góry jeśli nie ma wystarczającej ilości calmagu. Ale nie wiem ile w tym prawdy. Jakiegoś blooma bym zarzucił co ma w sobie odrobinę też azotu. I tego calmagu z 2ml @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieemany 30 Napisano 11 Marca 2023 (edytowane) @Growerseed mam trzypack od An ' bloom,grow,micro' cos z tego bedzie dobre dla tej co zjada sie od gory ? Ewentualnie calmag od An tej drugiej na razie odpuszcze' co ma plamki na liscisch ' z calmag bo wczoraj dostała te 0.5 jak nie pomoże to dorzucę z 1ml na 1lwody Pk13/14 canna też się znajdzie . Edytowane 11 Marca 2023 przez cieemany @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 11 Marca 2023 @cieemany który to tydzień? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieemany 30 Napisano 12 Marca 2023 @Growerseed nie liczę w tygodniach . 47 dzień od wyjścia z ziemi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach