Juras80 291 Napisano 8 Marca 2023 Siemka warianty. Niech ktoś mądry wytłumaczy mi na jakiej wysokości i moc ustawić przy uprawie. Mam led Maxibright Daylight @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 935 Napisano 8 Marca 2023 @Juras80 który model masz konkretnie? generalnie to bliźniaki lumateka są @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 291 Napisano 8 Marca 2023 @doominik https://www.futuregarden.co.uk/maxibright-daylight-led-grow-light-480-w-480-w-pro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 935 Napisano 8 Marca 2023 @Juras80 to jest bliźniak lumatek zeu pro 465W-mam takie dwa. Na weg ich nie używam, tylko na flo> moc mam na 75% przez pierwsze 2 tygodnie flo, potem 100%. Wysokość to około poł metra, a potem pozwalam im dorosnąć nawet 20cm od paneli, ale średnio to z 30cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 291 Napisano 8 Marca 2023 @doominik dzieki czyli nie przesadzam gdyż podobnie je trzymam ale pewności nigdy za mało 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach