moonka 4,100 Napisano 20 Stycznia Cos przy czym lubie sie zrelaksowac🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hazera 74 Napisano 22 Stycznia Swojego czasu kochałem do tego kawałka palic. Zawsze jakos lepiej sie załaczało 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,729 Napisano 29 Stycznia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,729 Napisano 31 Stycznia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,729 Napisano 3 Lutego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,976 Napisano 3 Lutego @Lady Green idealnie w czas 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,729 Napisano 5 Lutego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,729 Napisano 8 Lutego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 714 Napisano 9 Lutego Ktoś tu jest pojeb jak ja i podejmie się zinterpretowania. Jak nie to przecież rozumiem 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,729 Napisano 9 Lutego @Lasir to ja się nie podejmuje. Nic innego napisać nie wypada. 🤷♀️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 714 Napisano 9 Lutego To jest krótki tekst. Jeśli Twój English... jeśli nie to huj :)) Mam obsesję na Beatleasów pd pewnego czasu 🙂 Ja tego słucham na yt music. Bez wizji, sama fonia na lepszej jakości. Tak się powinno. Dziewięciu typa w kapeli a nikt nie stoi 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,729 Napisano 9 Lutego @Lasir przesłuchałam zanim odpisałam. 😉 A interpretować to można na przeróżne sposoby sam pewnie dobrze wiesz ale chyba wiem co przykuło Twoją uwagę. 👍🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 714 Napisano 9 Lutego @Lady Green naprawdę? To miło mi. Napisz co Tobie do głowy przyszło. Ja to zawsze drugiego dna szukam i jakbym Ci napisał... ale Ty napisz 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,729 Napisano 10 Lutego @Lasir nie ponieważ jeszcze mnie nie pojebało. 😉 A przynajmniej jeszcze nie do końca. 🤫 10 godzin temu, Lasir napisał: Ktoś tu jest pojeb jak ja i podejmie się zinterpretowania. Kawałek z 2 linka zdecydowanie dla mnie zbyt ciężki. Ja czasem lubię się dać wciągnąć youtubowi, czasami wrzuca mi takie perełki których sama bym nie znalazła. Dziś np słuchałam Jonathana Roy i youtube wrzucił mi to, też fajne kawałki. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,729 Napisano 13 Lutego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,729 Napisano 15 Lutego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,729 Napisano 19 Lutego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,729 Napisano 25 Lutego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,729 Napisano 1 Marca 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,729 Napisano 7 Marca 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach