mirecki 755 Napisano 20 Lutego 2023 Siemka. Krótko, zwięźle i na temat. Co sądzicie o tym? Chcę na flo podawać nawóz jakiś bogatszy na flo ale na samym początku chciałbym dodawać do niego czysty fosfor z canny bo na początku kwitnięcia kwiatostany się zawiązują i potrzebują większej ilości fosforu, w między czasie wlatywałoby pk, w drugiej połowie podawałbym zaś czysty potas (oczywiście fosfor również by był ale nie w tak duży proporcjach jak lałbym pk). Mam nadzieję że mnie rozumiecie. No a na sam koniec Green sensation i święto. Ale co sądzicie o takim "podbiciu"? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Lutego 2023 @mirecki Spróbuj, ja jednak raczej bym nie kombinował, ale leciał normalnie , ukorzeniacz , enzymy, podstawka na vega , podstawka na kwitnienia, do tego stymulatory kwitnienia i wystarczy. Jednak może twój pomysł będzie odkrywczy, musiałbyś to sam sprawdzić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 21 Lutego 2023 @Zielone krainy no właśnie ciekawi mnie to więc napisałem post, troszkę inna uprawa niż zwykle. Może na potas się skuszę żeby stwardniały bardziej topy. No zobaczymy, trzeba sprawdzić ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach