ZielonyTabaluga 92 Napisano 26 Stycznia 2023 #Dzień 6. Micro/Grow/Bloom po 1ml podane 2 dni temu, dzisiaj sama woda. - Zapomniałem zmniejszyć ph. 🙈🤦🤦 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Stycznia 2023 @ZielonyTabaluga nie za gleboko ona jest w tej donicy? W sensie że mało ziemi ma ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 26 Stycznia 2023 @Mr.Green później może dosypać z jakimś sypkim nawozem... W sumie do sprawdzenia to jest. 🤨 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 26 Stycznia 2023 @Mr.Green zamiar jest później ją podsypać jak się wyciągnie. To wszystko w celu lst. @Przedzior dobra, ciąg lachę pajacu. W dupie byłeś gówno widziałeś. 🙂 / Post do usunięcia. 1 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 26 Stycznia 2023 @ZielonyTabaluga byli tacy co ty na innych forach i podostawali bany za bycie takim dzbanem którzy nie umieli przyjąć krytyki na klatę i dobrych rad. Za rzucanie sie to odrazu po ryju powinno być 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 26 Stycznia 2023 @Katastrofedens Krytyka to krytyka, szukanie chuja do buzi to inna sprawa. Zapiszcie się w trójkę na kółko różańcowe, a później możecie się rzeźnikowi wypiąć. 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 26 Stycznia 2023 @ZielonyTabaluga wtf? Obraziłem Cię czy jak? Sam jestem ciekaw a to co napisałem wcześniej to dobry pomysł mi się wydaje... 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 26 Stycznia 2023 @Przedzior olej temat koniec tematu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Stycznia 2023 @Katastrofedens @Przedzior skoro nas tu nie chcą.. To bez sensu tu zagladac 😄 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 26 Stycznia 2023 @Mr.Green przez takich ludzi dalej mery nielegalna 😂 szkoda zniżać się do jego poziomu i obrażania ludzi na poziomie podstawówki 😂 nie pasuje to wypad nikt nie trzyma na sile 🙄 raczej nikt nie będzie za nim tęsknił tym bardziej jak ma wnosić brak kultury osobistej i zamęt na forum 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 27 Stycznia 2023 To Szwagrom v2 jest jakiś 🤣 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 27 Stycznia 2023 @Rzeźnik Oj japa tam pajacu. 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Stycznia 2023 @ZielonyTabaluga wyluzuj ziombel 🙂 bluzganie się niczego nie wnosi 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 5 Lutego 2023 #Dzień 16. Białe oczka na liściach, to wysuszona woda z podlewania. Jak rozłoży się piętro ostatnie, będę ją dusił powoli. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 5 Lutego 2023 @ZielonyTabaluga ziemi więcej następnym razem daj 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 17 Lutego 2023 @ZielonyTabaluga i jak sytuacja się rozwija? czekam na update ponieważ w podobnym czasie wystartowaliśmy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 17 Lutego 2023 #Dzień 27. Były delikatnie duszone + fryzjer. Jak widać, nic się im nie stało, 3 dni temu topping, roślina nie ucierpiała. Nie widać jeszcze pre kudłatych, dlatego ją skróciłem. Jak widać, wbrew hejtowi i opinii znaFcow nic jej nie jest, jest bardzo zdrowa i wszystko wygląda bardzo dobrze. @Lady Green a u Ciebie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 17 Lutego 2023 @ZielonyTabaluga no kolory zdrowe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 17 Lutego 2023 Zobaczymy, topping na AF mnie najbardziej ciekawi, póki co wygląda to bardzo, bardzo dobrze, względem poprzedniej uprawy. Tak jak na amerykańskim forum widziałem i zrobiłem, to się nie zatrzymał. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 18 Lutego 2023 #Dzień 28. Na jednej pokazały się preflowers'y. A to oznacza, że jutro poleci na niej 6 liści wiatrakowych, które zasłaniają dostęp światła do niższych pięter. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach