bogdan17728 6 Napisano 4 Grudnia 2022 Witam. Czy ktoś pomoże mi w Poznaniu czy już czas na ścinanie? Włoski prawie wszystkie brązowe na następnych zdjęciach pokazane zbliżenie przez lupe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Grudnia 2022 @bogdan17728 Jeszcze trzymaj , mieszanka jest, poczekaj do pełnego mleka, chyba że chcesz kanapowca to dłużej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogdan17728 6 Napisano 4 Grudnia 2022 @Zielone krainy z obliczeń mi wynika że jeszcze tydzień ale wolę zasięgnąć rady. Wyczytałem że można przespać moment ścinania i będzie dupa ze zbioru @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Grudnia 2022 @bogdan17728 By przespać to byś musiał cały bursztyn przespać, by ci przejrzała, nie masz pełnego mleka , masz mieszankę trichomów mleczno-przeźroczystych, mleka jest więcej, więc już blisko dojrzałości rośliny, pewnie za 2 tygodnie będzie pełne mleko, a dalej jeszcze można trzyma z 3 tygodnie dłużej, jak chce się kanapowca, czyli mleko połączone z bursztynem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogdan17728 6 Napisano 4 Grudnia 2022 @Zielone krainy a jak pełny bursztyn bez mleka będzie to jaki efekt wyjdzie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Grudnia 2022 @bogdan17728 Na 100 % bursztynu lepiej nie czekać, bo ci może właśnie wtedy przejrzeć, ale można spokojnie czekać do 70 %, ale to będziesz miał mocnego kanapowca, oczywiście o ile odmiana ma przewagę genu indica, ale to ciężkie palenie, bardzo miażdżące, jakie powoduje skamienienie ciała i odcięcie umysłu, latał będziesz w swoim prywatnym kosmosie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach