Mr.Green 4,309 Napisano 25 Grudnia 2022 Lampa na ile % ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobas1212 73 Napisano 25 Grudnia 2022 @Mr.Green 70 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Grudnia 2022 @bobas1212 jak one długo są już przelane.. 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobas1212 73 Napisano 25 Grudnia 2022 @Mr.Green hmm myślę że koło 2, 3 tygodni, ciężko powiedzieć. Conajmniej 2 tygodnie 😔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Grudnia 2022 I dolewasz im po trochu czy jak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 25 Grudnia 2022 @bobas1212 dawaj im nawozy co podlanie, podlania rób regularnie i tyle. Ogólnie łatwiej jest utrzymać poziom niż go nadrobić, więc uzbrój się w cierpliwość i nie przesadzaj z dawkami nawozów, bo zaraz gleba Ci się wyjałowi i już nic nie zrobisz. @Przedziorbodajże też miał problem z tym i wtedy biohumusem się ratował, z tego co pamiętam 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobas1212 73 Napisano 25 Grudnia 2022 @Mr.Green tak, jak się zczailem że coś jest nie tak, a mianowicie że są przelane, to przestałem lac wodę całkowicie na parę dni. Potem po 5 ,może 6 dniach wlałem 2l wody na 5 doniczek. Potem znowu parę ładnych dni bez wody no i teraz z 3 dni temu dałem tak samo, 2l wody i w chuj odzywek na 5 roślin. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Grudnia 2022 Szczerze to nie wiem co z tym zrobić 😕 Może ktoś miał taki przypadek I się wypowie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Grudnia 2022 Tak czy siak przesuszyc lekko myślę.. i jechać dalej.. 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 25 Grudnia 2022 mi się wydaje ze tak jak pisze @Mr.Green @Rzeźnik mniej wody a częściej i nawozy co podlanie i czekać co się będzie działo 🤷♂️ ona strasznie są wyjedzone 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 25 Grudnia 2022 Zanim podlejesz robisz test palca, małego palca wtykasz w glebę na parę cm jeśli po wyciągnięciu na palcu jest przyklejone bardzo mało okruszków źemi to podlewasz im więcej źemi przyklejone do palca tym mokszejsza źemia jest, lepiej przesuszyć niż przelać, gdy podlewasz woda ma dołem donicy się wylać woda ma mieć około 23°C podlewaj dedykowanymi nawozami do uprawy w źemi zgodnie z zaleceniami producenta a nie będziesz miał przypału , nawozu do podlewania nie robisz na zapas ile zrobisz tyle lejesz, Dobrym testem na podlewanie jest też test ciężaru gdy źemia jest sucha unosisz doniczkę podlewasz znowu unosisz masz pojęcie ile waży donica przed i po podlaniu, następnym razem będziesz wiedział jaki cięzar ma sucha i wilgotna donica, ten test jest polecany doświadczonym growerom 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 29 Grudnia 2022 @Rzeźnik miałem problem i w sumie znów z nim walczę... Ponieważ dostałem gratisy nawozów od hy-pro... Od 1,5 tygodnia daje tak jak wcześniej AN... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 29 Grudnia 2022 @Przedzior to dawaj znać na forum, wspólnie coś zaradzimy ✌️😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 29 Grudnia 2022 @Rzeźnik https://marihuanaforum.pl/topic/10854-northen-light-blokada/ Na życzenie 🤔😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobas1212 73 Napisano 2 Stycznia 2023 (edytowane) Ciężko było policzyć który dzień. Słabo idzie Policzyłem 47 dzien. wyssana Edytowane 2 Stycznia 2023 przez bobas1212 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 2 Stycznia 2023 @bobas1212 Głodne są , za mało jedzenia im dajesz, więc wolno idą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobas1212 73 Napisano 11 Stycznia 2023 56 dni. Połamałem, zostawiam tak do końca 😋 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Stycznia 2023 Co to takie mokre 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobas1212 73 Napisano 11 Stycznia 2023 @Mr.Green Vita race poczęstowałem przed fotką ☺️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobas1212 73 Napisano 18 Stycznia 2023 62 dzień. Jak jedne zjebane przelanie może zaważyć na życiu rośliny, niech to chooy 🤬🤬 Panowie jak to ratowac ?🤬😭😥😥 Co tu potrzeba, co tu zrobić 😔 pomocy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach