Gość Zielone krainy Napisano 22 Listopada 2022 @konopny_janusz Za mocne masz palenie, jak na twoje możliwości, bo piszesz jak o czymś, co jest tylko w twojej głowie, a nie tutaj w realiach. :D Napisałem jasno, że każdy ma mieć prawo do swojego podejścia i kogoś może satysfakcjonować uprawa konopi bez thc, a ciebie nie musi, jak tobie taka opcja się nie podoba to twoja sprawa, a jak komuś się taka opcja podoba to jego sprawa i tyle w tym temacie. ;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 22 Listopada 2022 (edytowane) @Zielone krainy to tak samo każdy może napisać co o takiej uprawie myśli i to też jego sprawa. O to mi chodziło, nie zczaiłeś się : D Edytowane 22 Listopada 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Listopada 2022 @konopny_janusz Nie czepiam się, tylko stwierdziłem, że koleś może chcieć uprawiać konopie bez thc i to może go satysfakcjonować, a ciebie nie musi, rób , co chcesz, a innemu człowiekowi daj robić, co on chce i cieszyć się z uprawy roślin bez thc , bo to też ma prawo go cieszyć i to wszystko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 22 Listopada 2022 @Zielone krainy ale ja mu niczego nie zabraniam, jak napiszę komuś że ma iść do biedronki i ukraść masło to wcale nie musi tego robić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Listopada 2022 @konopny_janusz Ta pisałeś o tym, że prawdziwy grower sadzi zielone z thc , a po zrobionej robocie jara swój plon, a do tego, że nie opłaca się sadzić konopi, jaka nie ma thc, bo to bezsensu i tak klepałeś żyjąc w swojej rzeczywistości, ale koleś od początku mówił o tym, że nie chce thc, chce konopie przemysłowe, na jakie zdobył pozwolenie, wiec nie wiem, po co tu wrzucać temat konopi z thc, jak wiadomo, że koleś nie tego tutaj szukał, nie tego chciał, bo określił się na wstępie jasno, że to ma być uprawa z uprawnieniami legalna , a nie nielegalna. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 23 Listopada 2022 @Zielone krainy no i co ze pisałem, bo tak uważam i tylko taką prawdę wyznaję : D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Listopada 2022 @konopny_janusz Ja pierniczę ty masz swój świat, kopcisz za dużo, bo się odklejasz, weź sobie sative załatw, a nie jedziesz, jakąś mocną indice, jaka ryje ci banie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 23 Listopada 2022 (edytowane) @Zielone krainy jeśli jesteś tak głupi jak twoja accapulco to ja stąd wychodzę, serio, masz spinę że napisałem iż dla mnie taka uprawa jest bez sensu i chce ci się dalej produkować w tym samym temacie kiedy ja już dawno bekę sobie robię : D A kopcę z pewnością mniej niż ty bo 1 lub 2 komora vapa dziennie Edytowane 23 Listopada 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Listopada 2022 (edytowane) @konopny_janusz Nie wiem o czym ty do mnie piszesz , mam obawy o twoje zdrowie psychiczne, może potrzebujesz pomocy , przestań jarać i pójdź po pomoc, bo sie odklejasz coraz bardziej od rzeczywistości. ;) Stajesz się przykładem, że niektórzy nie powinni palić, bo to im szkodzi. Edytowane 23 Listopada 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 23 Listopada 2022 @Zielone krainy stary, nie da się już prościej, nie mogę tu z tobą siedzieć, dobranoc wytrzeźwiej 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach