bobas1212 73 Napisano 15 Grudnia 2022 (edytowane) siema 👊 8 dzień od przełączenia, a ni chuja nie widać włosków. Lampa na 60%. No nic, jak widać potrzeba więcej czasu. Rośliny wydają się być zdrowe, jakoś to idzie. A niżej podsylam fotkę jak to wygląda 😉👊 @Soniq21 Edytowane 15 Grudnia 2022 przez bobas1212 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 15 Grudnia 2022 @bobas1212 Może już są , ale ich nie widzisz, a jak nie to lada moment powinna zakwitnąć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soniq21 194 Napisano 16 Grudnia 2022 (edytowane) @bobas1212 moze panna sie depiluje 😉 o wloski sie nie martw, sam mam przelaczone dwa dni przed Tobą i też się jezcze nie pokazały także luz. Różnie bywa z tą indukcją, czasem załapie szybciej a czasem się ociąga. Dobrze wygląda. Bez niedoborow i bez przebicia azotem także Ameryka. Ewentualnie oprysk z soli Epson zrób dla lekkiej suplementacji magnezem ale tylko taka opcja Aha no i jescze możesz usunąć parę wiatraków. Później jak będziesz defoliowal to będzie mniejszy stres. Edytowane 16 Grudnia 2022 przez Soniq21 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobas1212 73 Napisano 17 Grudnia 2022 No i zgodnie z radą tak też zrobiłem, przycialem parę liści, te większe zasłaniające, do tego wyjebalem już stare. Wyjebalem również nawilżacz powietrza. Na tym etapie już chyba wystarczy 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobas1212 73 Napisano 22 Grudnia 2022 33dni veg, 15 dni na przelaczeniu, 1 FLO Nie wiem jak u was tak szybko przeskakuje, widzę ludzie po 7 dni indukcji i jazda. No u mnie to zajęło trochę dłużej. Nie wiem czy to normalne, robię 1x sezonowki. Myślę że od dzisiaj można liczyć że kwitnienie się dopiero zaczyna. Wyjechałem na wakacje. Ojebalem trochę liści, przywiązałem badyle do doniczki żeby równomiernie rozlozyc na wysokość. Roztwor zrobiony na 8l wody, podlane na 3 rośliny. Alga bloom 29 ml Alga grow 10 ml Power rots 8ml CalMag 8ml Vita race oprysk 2.5 ml na 250ml wody. 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Grudnia 2022 Miłego urlopu 😉 I byś po powrocie był mile zaskoczony 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobas1212 73 Napisano 28 Grudnia 2022 33 veg, 15 przełączenie, 7 flo podlane 5l wody na 3 rośliny. alga bloom 20 ml Calmaga 5 ml Zrobilem lolipopping, robię to 1x, ale z tego z co widziałem chodzi właśnie o coś takiego. Zamawiam siatke i za jakiś czas ja tam wrzucam. Czy golenia już wystarczy, czy jeszcze ojebac je za jakiś czas, no 2 tygodnie i wtedy po goleniu pod siatke? Dajcie znać czy to dobrze zrobiony zabieg 😉👊? 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Grudnia 2022 Nieźle ojebane 🙂 chyba dobrze 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 28 Grudnia 2022 Zaraz się gęsto zrobi 😂 poczekaj do tygodnia 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobas1212 73 Napisano 5 Stycznia 2023 (edytowane) Zatrzymały się. Siatke założyłem. Od zawsze mnie to wkurwialo, podlałem od razu. I od razu problem z podlewaniem. Lejek jakiś jak chuj wskazany 🤭. Ehh 😔😋 A co z odżywianiem panowie? Podlewać coś? Właśnie podlałem 5l na 3, ph65 Coś na kwitnienie? Edytowane 5 Stycznia 2023 przez bobas1212 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 5 Stycznia 2023 @bobas1212 No bez jedzenia się nie obejdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobas1212 73 Napisano 11 Stycznia 2023 Siemano ✋👊 67 dzień dzisiaj. Wyjebalem siatkę. To nie dla mnie. Połamałem i ułożyłem na równo. Super Croping. Podlałem alga bloomem, calmaga, spryskalem vita rejsem, podlalem i ulozylem pokrótce plan działania na kolejne tygodnie.☺️🔥 Zostawiam to tak w chuj. Odżywki co 2 podlanie. Podlania co 2dni 4/5l. Na 3 rośliny. pH 6.6 woda/odżywka/woda/odżywka. I tyle by było tego planu 😋 jak u was? Co myślicie coś zmienić tutaj? Czy wszystko przejdzie ?👊☺️😀 Tako wyglądaja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobas1212 73 Napisano 12 Stycznia 2023 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 14 Stycznia 2023 @bobas1212 na samej wodzie pojedź trochę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobas1212 73 Napisano 18 Stycznia 2023 74 dzień od kiełka 👊 panowie czy waszym zdaniem wszystko wygląda okej? Tutaj wrzucam fotkę, czy te liście to oznaka przepalenia od nadmiaru czy niedoborów? A może jedne tego drugie tego ( są to dwie inne rośliny) jedna z nich ma jaśniejsze liście i przepalenia na końcu, i druga ma podobne przepalenia i ma mocno zielone liście, jakby sporo azotu. Zerknijcie proszę 👊😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 18 Stycznia 2023 (edytowane) @bobas1212 tej z drugiego zdjęcia calmagu daj, a reszta popalone od azotu, tam na razie mniej lej lub wcale, zależy jak dawkujesz. Poza tym świetnie to idzie, jak nic nie sknocisz po drodze to będzie co palić 😁😁 Edytowane 18 Stycznia 2023 przez Rzeźnik 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobas1212 73 Napisano 19 Stycznia 2023 Dzięki byku 👌 Tak też zrobię, dorzucę calmaga dla tej jednej i zobacze 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobas1212 73 Napisano 22 Stycznia 2023 Panowie coś się dzieje, zaczyna czegoś brakować. podpowiecie co to może być? Liście żółtawe, a zresztą co ja będę opowiadał. Rzućcie okiem 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 22 Stycznia 2023 @bobas1212 jeśli mamy pomóc to napisz co im podajesz razem z wodą itp. Ta po prawej u góry trochę głodna się wydaje. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobas1212 73 Napisano 23 Stycznia 2023 @Udyr takie było ostatnie dawkowanie. Myślałem że może calmaga brakuje, ale chyba jest wystarczająco. Co myślicie, co zrobić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach