Andi 428 Napisano 4 Grudnia 2022 @bobas1212 patrz czy te młodsze listki nabiorą kolorów 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 4 Grudnia 2022 @bobas1212 przecież pisał Ci @Mr.Green, że ziemia uboga w azot, nie czekaj tylko nawoź Ziom, bo potrzebują tego 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobas1212 73 Napisano 5 Grudnia 2022 31 dzień Vega Przyciąłem wiatraki, zrobione LST, trochę odbiją i na dniach będę przełączał na kwitnienie. Pierwszy raz sezonowki, więc z tym przełączaniem różne opinie i sposoby. Walić normalnie od razu 12/12? Czy stopniowo? Powiem szczerze że pierwsza opcja wydaje mi się być wygodniejsza 🙈😉 a wy jak robicie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 5 Grudnia 2022 (edytowane) Od kopa 12/12 Edytowane 5 Grudnia 2022 przez Mr.Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobas1212 73 Napisano 7 Grudnia 2022 33 dzień. Przełączamy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobas1212 73 Napisano 9 Grudnia 2022 Gelato automat z poprzedniego Grow wysuszone, teraz czas na curring. A wyszło tego 135g suchego. Piona 👊 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobas1212 73 Napisano 9 Grudnia 2022 35 dzień, 2 dni przełączania Lampa na 50% 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobas1212 73 Napisano 11 Grudnia 2022 37 dzień, 4 przełączania. Panowie ujebalem po 2 największe liście z każdej rośliny które zasłaniały szczyty. Chciałbym zrobić lolipopping, tylko zapytanie kiedy? 😔 Żeby to jakoś się pokryło z wyjazdem, rośliny nie będą podlewane przez 6 dni, od 22 grudnia do 28. Poradzicie coś zawczasu jak to zorganizować aby jedno się nie gryzło z drugim? Rośliny będą wtedy osłabione, dlatego że nie będzie wody .. Rozumiecie o co mi chodzi no nie? Ciężko mi to ubrać w słowa, ale myślę że zczaicie. 🤷🙈👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soniq21 194 Napisano 12 Grudnia 2022 @bobas1212 ja bym to zrobil zaraz przed wyjazdem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobas1212 73 Napisano 12 Grudnia 2022 @Soniq21 no jo tez tak kminilem, ale będą osłabione od razu po, bo będą bez wody 6 dni. Może zrobić np 19stego, podlać normalnie, a potem 22 myślę trochę więcej podlać żeby jakoś wystarczyło do 28. Nie wiem jak to rozkminic 😔🤬 nie umrą mi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Grudnia 2022 One są w podstawce? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobas1212 73 Napisano 12 Grudnia 2022 @Mr.Green tak, mają worki oddychające i w podstawce brachu 👊@Soniq21 no jo tez tak kminilem, ale będą osłabione od razu po, bo będą bez wody 6 dni. Może zrobić np 19stego, podlać normalnie, a potem 22 myślę trochę więcej podlać żeby jakoś wystarczyło do 28. Nie wiem jak to rozkminic 😔🤬 nie umrą mi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Grudnia 2022 @bobas1212 to je podlej dość dobrze i nalej wody do podstawki żeby nie wyschly 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czicza 3 Napisano 12 Grudnia 2022 @bobas1212to podlej soludnie przed wyjazdem plus tak jak sugeruje @Mr.Greendo podstawki, a golenie zrobisz 28 po powrocie. Teraz masz 4 dni od przelaczenia a 28 bedzie 20 czyli akurat na ciecie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 12 Grudnia 2022 Yyy, w czym problem? Ogól je i podlej od razu? Tu nie ma nad czym się modlić, a widzę, że duża część społeczności tutaj się pierdoli z tym chwastem, jakby każdy zabieg zabierał po 30 gram z krzaka. Tnij, podlej i kup w ogrodniczym nawadniacze do kwiatów, 5 zł sztuka, zmontuj do tego butle z wodą i jedź sobie ze spokojną głową, proste 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 12 Grudnia 2022 @Rzeźnik dobry pomysł 😋 a na ile starcza taka butla 1,5l ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 12 Grudnia 2022 (edytowane) @Katastrofedens roślina sama sobie pobiera, trudno powiedzieć, zależy od potrzeb rośliny, ja bym przyszykował sobie tyle butelek ile doniczek, butelki do góry nogami podczepione do nawadniaczy i będzie pobierało samo. Ogoliłbym je na 2 tygodnie po przełączeniu i tak za kolejne 2 tygodnie to zarośnie z powrotem. Po goleniu od razu podlanie i wtedy na dzień przed wyjazdem podlanie i montaż nawadniaczy Edytowane 12 Grudnia 2022 przez Rzeźnik 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Grudnia 2022 @Rzeźnik co tam w ogóle golić 😄 jak to ledwo od ziemi dorasta 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 12 Grudnia 2022 Teraz co dwa dni może być już pusta doniczka, tyle pije na kwitnieniu @Mr.Green "od razu" czyli, że golić i podlać za 1 zamachem, a nie, że teraz zaraz😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Grudnia 2022 @Rzeźnik ja wiem. Ja nie do Ciebie ogólnie 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach