Edi903 0 Napisano 16 Października 2022 Niedługo planuje ścinke, i żeby nic nie stracić z łodyg i liści planuje zrobić makumbe. Wszystkie przepisy mówią żebym gotował ja we wodzie . po co ją gotować ? Po to by ją miękczyć ? Żeby potem thc lepiej sie w mleku rozpuściło czy jak ? I czy gotowanie we wodzie nie zmyje trichomów z liści ? I czy pierw trzeba wysuszyć łodygi czy można na świeżo ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 16 Października 2022 @Edi903 chodzi o pozbycie się chlorofilu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hawudepiasz 29 Napisano 9 Maja 2023 Co lubicie dodawac do makuby aby polepszyc smak? podobno cynamon fajnie dziala @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 9 Maja 2023 @Hawudepiasz kakao zrób albo budyń 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach