Skocz do zawartości
Edi903

Makumba

Rekomendowane odpowiedzi

Niedługo planuje ścinke, i żeby nic nie stracić z łodyg i liści planuje zrobić makumbe. Wszystkie przepisy mówią żebym gotował ja we wodzie . po co ją gotować ? Po to by ją miękczyć ? Żeby potem thc lepiej sie w mleku rozpuściło czy jak ? I czy gotowanie we wodzie nie zmyje trichomów z liści ? I czy pierw trzeba wysuszyć łodygi czy można na świeżo ?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...