Arcane 0 Napisano 24 Września 2022 (edytowane) Cześć wam, Chciałbym posadzić swoje pierwsze dziewczynki. Stąd moje pytanie czy jest sens sadzenia automatów normalnie w pokoju bez growboxów i innych udziwnień ? Po prostu doniczka światełko nad paniami i odżywki? Czy mija się to z celem i nic z tego nie wyjdzie. Nie zależy mi na maksymalizowaniu plonów, tylko i wyłącznie chodzi mi żeby była zdrowa i dotrwała do ścięcia. ( jeżeli jest taka możliwość i do zrobienia to jakie odmiany pancernych automatów polecacie ) 😁 Edytowane 24 Września 2022 przez Arcane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 24 Września 2022 @Arcane możliwe, ja tak robiłem ważne tylko by pod koniec pomieszczenie było wentylowane i sprawdzanie wilgotności żeby plechy nie było 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arcane 0 Napisano 24 Września 2022 5 minut temu, Growerseed napisał: @Arcane możliwe, ja tak robiłem ważne tylko by pod koniec pomieszczenie było wentylowane i sprawdzanie wilgotności żeby plechy nie było Ile można się (pi razy oko) spodziewać plonów z jednej roślinki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 24 Września 2022 (edytowane) @Arcane 10 - 20 g to takie realne możliwości w ten sposób. Wszystko zależy od doświetlenia i treningów. Ja np. stawiałem na kwitnieciu lampę pionowo by mi doswietlala doły także. Mam teraz np. z 3 odmian 3 takie słoiki jak po dżemie łowicz. Mówię tu o automatach z periodami może to wyglądać lepiej. Np perioda miałem 15g teraz ale donica była 2L . Z automatów miałem 20g donica 9L. Jak widać to widać różnicę bo jednak na automaty to trzeba się postarać trochę. Edytowane 24 Września 2022 przez Growerseed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach