Fikumiku 0 Napisano 16 Września 2022 (edytowane) Cześć mam do dyspozycji szafeczke w której mam przestrzeń 30cm na 37cm i wysokość prawie 60cm. Jak dużą doniczkę jestem w stanie tam wsadzić? Myślałem o ledzie https://ledam.pl/product/panel-cree-cxa2520-grow-led-35w nada się? Jeśli chodzi o wentylację, to mam plan na dwa radiatorki komputerowe wydmuchujace (z filtrem węglowym), gdzie go umiejscowić najlepiej? Góra, środek, dół? Dobrego dnia wszystkim i dzięki za rady 😄 edit: teraz widzę, że jest dział majsterkowicz, przepraszam 😞 mogę prosić o przeniesienie? Edytowane 16 Września 2022 przez Fikumiku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 16 Września 2022 3 godziny temu, Fikumiku napisał: Jak dużą doniczkę jestem w stanie tam wsadzić? niw masz wysokiego growboxa, jakąś płaską możesz zrobić doniczkę 3 godziny temu, Fikumiku napisał: Jak dużą doniczkę jestem w stanie tam wsadzić? Myślałem o ledzie https://ledam.pl/product/panel-cree-cxa2520-grow-led-35w nada się? tak 3 godziny temu, Fikumiku napisał: Jeśli chodzi o wentylację, to mam plan na dwa radiatorki komputerowe wydmuchujace (z filtrem węglowym), gdzie go umiejscowić najlepiej? Góra, środek, dół? dół wlot góra wylot 3 godziny temu, Fikumiku napisał: teraz widzę, że jest dział majsterkowicz, przepraszam 😞 mogę prosić o przeniesienie? majsterkowicz to majsterkowicz, ten jest dobry dział 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fikumiku 0 Napisano 16 Września 2022 Gdzies mi sie obiło, że przy takich małych boxach wystarczy tylko wylot? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 16 Września 2022 @Fikumiku wlot pasywny może być 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Września 2022 @Fikumiku Jak box będzie szczelny, to jak może wystarczyć tylko wylot ? Skąd świeże powietrze w szafce, jak będzie tylko wyprowadzane, a nie wprowadzane , chyba , że wylot bez wentylatora i filtra, ale wtedy wewnątrz szafki warunki będą bez kontroli, wysoka wilgotność na kwitnieniu doprowadzi do plechy i game over , koniec zabawy, czas zmarnowany. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fikumiku 0 Napisano 17 Września 2022 (edytowane) W takim razie jakie rozwiązanie lepsze wylot z dwóch pc radiatorów + pasywny wlot, czy radiator na wlot i radiator na wylot? Z drugiej strony jeszcze go nie uszczelnialem może jak pisze @Zielone krainy to jest rozwiązanie na 😛 Edytowane 17 Września 2022 przez Fikumiku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 17 Września 2022 @Fikumiku https://marihuanaforum.pl/topic/8603-っ◔◡◔っ-3x-black-demon-og-no-name-reg-016m2100w/?do=findComment&comment=94505 Tak najłatwiej zrobić w małej szafce. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach