Mr.Green 4,309 Napisano 26 Listopada 2022 Materiałowe 25 litrów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 26 Listopada 2022 @Mr.Green ja robię tak że 2 tyg w 1l żeby było łatwiej mam schemat który działa później do 25l i podaje 1l możesz zacząć od 0.7 po tydogniu 1l i tak daje do końca Wega na flo podbijam na 2l 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 27 Listopada 2022 Zdjęcia z wcześniej ❤️ Dzień 1 zacząłem tym razem w biobizz pH 6.0 wody Dzień 10 Dzień 11 przesadziłem do docelowych 25l Coco a i b 2.5ml/l Rhizotonic 3.5ml/l Cannazym 2ml/l Calmag 0.2ml/l pH 5.9 ec 1.5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Listopada 2022 @Cali widać ze w docelowych to medium nie raz było już mielone 🙂 Powiem Ci że planty to ładne Ci wychodzą.. Ale flaszkę to chujowa pijesz 😄 jak na takiego cowboya 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 27 Listopada 2022 @Mr.Green pije to co lubię jak będę miał ochotę to napije się i spirytusu czy to się tobie podoba czy też nie 😎 I to nie ja piję tylko moje panny nie kąpią się w byle czym 😎 Cała tajemnica wzrostu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 27 Listopada 2022 @Cali granitowe kostki do tego zmrożone i git pićko. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Listopada 2022 @Cali pij sobie co chcesz 😎 przeciez ja Ci nie bronię ani nie nakazuje bo niby jak. Wyrażam tylko swoją opinię co do tego "trunku" 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 27 Listopada 2022 @Mr.Green taki żarcik co się spinasz 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Listopada 2022 @Cali ja również żartuje 😄 myslalem ze to Ty się spinasz.. ze źle to odebrałeś 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 29 Listopada 2022 Dzień 18 idą w oczach 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 5 Grudnia 2022 No witam dzień 24 🍃 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 5 Grudnia 2022 @Cali jak już pisałem.. planty świetne 😄 Ile tam tych marsow wisi 😮 jak na Marsie 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 6 Grudnia 2022 Ale to zapierdala... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 6 Grudnia 2022 @Mr.Green tRoche wisi 450w na m2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 12 Grudnia 2022 Dzień 31 😄 Zrobiłem topa żeby opóźnić ich wzrost ze względu na drugą odmianę która idzie wolniej 🍃🍃 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Grudnia 2022 (edytowane) @Cali top poszedł tylko na głównym szczycie czy na każdym odroscie który szedł do góry? Edytowane 12 Grudnia 2022 przez Mr.Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 12 Grudnia 2022 @Mr.Green na głównych 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach