Luznyyy 72 Napisano 12 Września 2022 1.Liscie tzn ich koncowki zwijają sie na dół, takie pazury sie robia jakby.. podlewam 7l doniczki co 2, 3 dni 1100ml.. Wiec chyba ok.. Magnez wapno niedobór? Zapomniałem.. mam jw czesciej podlewać? 2. Końcówki liści tak jakby popalone/wysuszone? 45cm od lampy. Za blisko lampy ta haze jest? Marshydro 300w na 75% mocy ale np Moby Dick jest 20cm od lampy i jemu nic nie jest.. Tylko ta haze tak sie zachowuje.. dziwne.. Może jakas delikatniejsza? Moby Dick najwyższy i wszystko ok z nim a haze sie podpala jakoś tzn liscie jej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 12 Września 2022 Azotu za dużo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luznyyy 72 Napisano 12 Września 2022 1 godzinę temu, Niemedyczny_Użytkownik napisał: Azotu za dużo. Chyba masz racje, ale dziwnie bo dalem tylko 1 tablete biotabs na jedna doniczkę .. i potem raptem kilka razy doslownie blooma bez growa w ogole..Nastepnym razem dam z pól tabsy.. dzieki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 12 Września 2022 @Luznyyy do tabsa masz herbatkę z zestawu. A bloom ma też jakąś część azotu, nie pamiętam ile. Powinno być pod naklejką na butelce. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luznyyy 72 Napisano 12 Września 2022 Godzinę temu, Udyr napisał: @Luznyyy do tabsa masz herbatkę z zestawu. A bloom ma też jakąś część azotu, nie pamiętam ile. Powinno być pod naklejką na butelce. Tak stary widzialem wlasnie jak lałem.. ale to nieduze proporcje .. podlem raptem z 4 razy.. od jakiegos czasu sama wodani niech tak zostanie.. Piona @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach