tmcx730 74 Napisano 21 Września 2022 @Mr.Green dziś ją podlałem, więc poczekam aż wyschnie i zrobię fundamenty lst, pewnie w piątek rano. pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 23 Września 2022 dzień 15 wjechało lst, pozdro 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Września 2022 @tmcx730 gleba kurwa gleba.. nie ruszac sie. Glową do ziemi.. rece do tylu.. 🙂 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 24 Września 2022 @Mr.Green w11 nie ruszać się😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Września 2022 @tmcx730 997 kto to byl 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kartek 109 Napisano 24 Września 2022 bardzo ładnie zglebowana, odpłaci odpłaci @tmcx730 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 24 Września 2022 dzień 16 wracam dopiero w poniedziałek więc podlałem ją delikatnie calmag 0.3ml/l prewencyjnie. myślę, że w poniedziałek będzie wyglądac zjawiskowo panna. pozdrawiam 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Września 2022 @tmcx730 powinna 🙂 bedzie widac roznice. Odbije po LST troszke i pojdzie do gory 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 26 Września 2022 dzień 18 nie było mnie od soboty, główny szczyt wystrzelił w chuj w górę dlatego odrosty urosły tak średnio na jeża. zglebowałem rośline i odsłoniłem odrosty. podlałem ~600ml odstanej kranówki ph ~6.6 zdjęcie spod leda i bez leda. pozdro 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Września 2022 @tmcx730 wczesne lst ma to do siebie ze trzeba poprawiac bo glowny szczyt jest tylko lekko opozniony i nie zwalnia za bardzo. Jest to spowodowane tym ze ciezko go fest zglebowac i opoznic jego wzrost co dalo by kopa malym odroscikom 😛 Odsloniecie odrostow to jedno.. a przystopowanie glownego stozka to drugie 😉 bedzie ok 🙂 dobrze wyglada 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 26 Września 2022 @Mr.Green no przy każdej okazji będę glebował główny szczyt, żeby zawsze był poniżej odrostów, a odrostami chcę balansować tak żeby roślina każdy z nich przez jakiś czas traktowała jako główny stożek wzrostu, wtedy będzie równowaga i równe szczyty. myslicie, że do następnego podlania zapodać jakąś minimalną dawke alg-a-mic czy jest to zbędne przy zdrowej roślinie? pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 27 Września 2022 dzień 19,5 dwa z odrostów dogiąłem już lekko do gleby, żeby pozostałe dostały troszkę więcej miłości od rośliny. łącznie dodatkowych odrostów jest 6, postaram się doprowadzić do sytuacji gdzie każdy z nich jest równie silny. wczoraj wleciał oprysk z alg-a-mic 1ml/l oprócz tego póki co podlewam tylko odstaną kranówką ph zbijam biobizz ph - do wartości ~6.5 pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 28 Września 2022 dzień 21 lst ciąg dalszy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 29 Września 2022 (edytowane) 21,5 lepsze ujęcie roślina nie dostała do jedzenia nic oprócz 1x 0.3ml/l calmag 1x 1ml/l oprysk z algamic nie widzę potrzeby karmienia, na flo mam plagron terra bloom, sugar royal i green sensation koniec treningu lst już więcej jej nie naginam, czas na odbicie. pozdro Edytowane 29 Września 2022 przez tmcx730 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 29 Września 2022 Dobrze ja dojebales 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 29 Września 2022 @Mr.Green oby odbiła, teraz już nic nie dotykam😄 pewnie i tak braknie mi miejsca na wysokość i będę musiał łamać w n @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 1 Października 2022 update 22.5 zdjęcie z wczoraj zostawiłem roślinę do jutra do nocy. podlana 400ml odstanej kranówki ph 6.3, pozdro 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 2 Października 2022 update 24 dałem wiatraki na dół i odsłoniłem szczyty, jeden szczyt dogiąłem lekko bo poleciał za bardzo w górę. jutro rano podleje z 350ml odstanej kranówki ph 6.3 żadnych deficytów nie widzę, zastanawiam się czy nie dodać może takiej minimalnej daweczki sugar royal z 0.2ml/l . korci w chuj ale nie wiem czy to "coś da".. wydaje mi się, że roślina jest najedzona póki co w sam raz, a sugar royal ma jednak npk 9-0-0. rano podejme decyzję czy dodam muszę sie z tym przespać😅 temperatury to: dzień - 27-28 / 75-80% noc - 21 / 75-80% proszę niech mi ktoś podpowie ile jeszcze mogę trzymać taką wilgotność, a kiedy włączyć wiatrak wyciągający i zbić do 50% reszta jak na załączonych obrazkach, pozdro! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 2 Października 2022 54 minuty temu, tmcx730 napisał: żadnych deficytów nie widzę, zastanawiam się czy nie dodać może takiej minimalnej daweczki sugar royal z 0.2ml/l . korci w chuj ale nie wiem czy to "coś da".. wydaje mi się, że roślina jest najedzona póki co w sam raz, a sugar royal ma jednak npk 9-0-0. rano podejme decyzję czy dodam muszę sie z tym przespać dobre ma kolory to nie dodawaj 55 minut temu, tmcx730 napisał: proszę niech mi ktoś podpowie ile jeszcze mogę trzymać taką wilgotność, a kiedy włączyć wiatrak wyciągający i zbić do 50% jeszcze możesz potrzymać, topów jeszcze niema a wiatraka wyciągającego nie masz włączonego? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 3 Października 2022 @Wiesiu tylko mieszak i wlot pasywny. przy włączonym wyciągającym wilgotność spada do 50% dlatego wega jade bez wyciągu i jest gitarka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach