Skunmamahuana 5 Napisano 15 Października 2022 @Mr.Green I petarda , trochę ma za nisko ale już bardzo w górę nie pójdzie . Ckw co to będzie , wyglądem bardziej pod sative wyglada . Pestki mam od świętej pamięci doktora z De . Robiliśmy remont jak odszedł na tamten świata a na strychu miał plantacje hehe , dużo pestek było wiec szkoda było nie przytulić . Zobaczymy co to wyjdzie , gorzej jak medyczna jakaś to będzie 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Października 2022 @Skunmamahuana ciezko bedzie zgadnac z wygladu chyba ze jakas mocno harakterystyczna odmiana. Zetniesz to sie dowiesz czy klepie czy nie 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skunmamahuana 5 Napisano 16 Października 2022 Witam wąskie grono , przemyślałem sprawę i dziś je przelączam na 12/12 , mam w kolejne projekty i nie chce z nimi zwlekać. Zaraz wyrzucę automaty do namiotu pod leda niech sobie tam dojdą a sezony który kwitnie wrzucam do boxa i daje im 12/12 niech się dzieje co chce . Maja już ponad miesiąc wiec myśle ze starczy a nie chce mieć później problemów z brakiem miejsca itp . Także od dzis zaczynamy flo 💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 16 Października 2022 @Skunmamahuana miał gorille pozamiatała i to srogo chociaż zbyt dużo palenia to nie dała 8 godzin temu, Mr.Green napisał: 🙂i 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skunmamahuana 5 Napisano 16 Października 2022 @Adrianosiku gorilla nadal jest , lecz w innym namiocie sobie dochodzi . Nie przejmuj się 😉 @Adrianosiku a ile da to da byku , bynajmniej pale już rok swoje 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 16 Października 2022 @Skunmamahuana mu chodzilo ze on mial gorille 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skunmamahuana 5 Napisano 16 Października 2022 @Mr.Green źle sformułował , myślałem że o mnie mu chodzi 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach