ZielonyTabaluga 92 Napisano 13 Listopada 2022 @AmberYbarra 60% mleko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmberYbarra 38 Napisano 13 Listopada 2022 (edytowane) @ZielonyTabaluga Czekać aż będzie więcej mleka. Dobrze żebyś dał ją pod mocne światło. Użyj jeszcze nawozów. Edytowane 13 Listopada 2022 przez AmberYbarra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 13 Listopada 2022 Ścięta. Ta druga idzie na kilka dni do mutanta dojrzewać do słońca. Temat uważam za zamknięty. Cieszę się, że spróbowałem swoich sił, żałuję, że wybrałem automat. Może następnym razem będzie lepiej. Dziękuję, wszystkim za pomoc. ♥ 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 17 Listopada 2022 Zapaliłem już jednego małego. Jest super, jednak zapach trochę sianowaty... Dopiero jak skruszylem, to wrócił "prawdziwy" zapach. Why? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach