Skocz do zawartości

Alicja Stolar

Użytkownicy
  • Liczba zawartości

    3
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

1 Neutral

O Alicja Stolar

  • Tytuł
    Początkujący

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

  1. @Tester Chcialam zapytać czym jest ta makumba ?(zrobilam cytat w poprzednim poście i przez przypadek zrobiło mi odpowiedź z całą twoja wypowiedzią, nie mam narzędzia do usunięcia posta, więc proszę go zignorować)
  2. Na początku chcialam się przywitać z forumowiczami serdecznie ze słonecznej Szwajcarii. Przejrzałam wasze forum i myślę że znalazłam się w dobrym miejscu aby zadać kilka pytań. Na początku zaznaczę iż Szwajcaria jako jeden z nielicznych krajów Europy pozwala na posiadanie do 5 gram suszu medczynej lub nie oraz 5 drzewek na własny użytek (również - medycznej lub nie) konopi (medyczna marihuana również dostępna w każdym kiosku I stacji pod nazwą Heimat w paczce 20 sztuk z filtrem), tyle słowem wstępu abym mogła przejść do kolejnej części. posiadam 5 drzewek (legalnie) white Choco, teraz mają około 150cm wysokości i mieszkają sobie w szklarni pomiędzy reszta warzyw. Uprawa jest amatorka i głównie z ciekawości, bo to mój pierwszy raz. Moje pytania to. *Kiedy będę wiedziała, że drzewka są dobre do suszenia (odnośnie warunków suszenia wyczytałam u was na forum) *Nie rozumiem niektórych zwrotów jak curing - w jaki sposób odbywa się konserwacja *Które dokładnie liście usunąć przed suszeniem * w jaki sposób zrobić krusz z suszu, tj co wchodzi w skład? Gałązki, kwiaty małe liście? Mam nadzieję, że pomożecie. Swoją drogą przydał by się jakiś słowniczek dla osób początkujących - najlepiej obrazkowy ?. Buźki - Ala
×
×
  • Dodaj nową pozycję...