Wladimir 267 Napisano 31 Maja Hoho, widzę księżycowy klimat. Taki sam tylko na gaz używam. 1 Cytuj Podziel się komentarzem Odnośnik do komentarza
Glut78 640 Napisano 31 Maja Teraz, Wladimir napisał: Hoho, widzę księżycowy klimat. Taki sam tylko na gaz używam. Ale ten jest z komputerem. Czujnik temperatury na kolumnie i drugi w łęgu, jak Keg ustawię w łęgu 85 stopni to wychodzi spirytus jak na fotce Kegu Cytuj Podziel się komentarzem Odnośnik do komentarza
Wladimir 267 Napisano 31 Maja Ja zauważyłem że szybsze tempo = słabszy produkt. Ogólnie używam taboretu i wyłączam jeden palnik na przedgonie. Wychodzi mi 92-95*, ale jak wolniej to za dlugo mi schodzi i to moje optimum Cytuj Podziel się komentarzem Odnośnik do komentarza
Glut78 640 Napisano 31 Maja 8 minut temu, Wladimir napisał: Ja zauważyłem że szybsze tempo = słabszy produkt. Ogólnie używam taboretu i wyłączam jeden palnik na przedgonie. Wychodzi mi 92-95*, ale jak wolniej to za dlugo mi schodzi i to moje optimum Z tym jest super bo pilnować nie trzeba, ustawiam i w kimę. Rano tylko wodę zakręcam Bo po 6 godzinach sam się wyłącza A dobre koszty, na allegro 1559zł i za granicę wysyłają Cytuj Podziel się komentarzem Odnośnik do komentarza
Lady Green 2,128 Napisano 31 Maja A o czym Wy tu piszecie? Tak łopatologicznie jakby ktoś mogł nakreślić... 😉 Cytuj Podziel się komentarzem Odnośnik do komentarza
Lady Green 2,128 Napisano 1 Czerwca Dobra, juz wszystko wiem, nie było tematu. 🙈 Cytuj Podziel się komentarzem Odnośnik do komentarza
Boczelli 3,304 Napisano 1 Czerwca Wrazliwe dane na zdjeciach lepiej zaslaniac(certyfikat w tle) kurwy sa wszedzie. Ile litrow mozna uzyskac w jakim czasie i jakim nakladem srodkow Panowie? 1 Cytuj Podziel się komentarzem Odnośnik do komentarza
Resio666 665 Napisano 1 Czerwca mamy bardzo podobną 😄 wychodzi bimberek pierwsza liga ( Jak zrobisz Bimberek po rozrobieniu dodaj do niego Tarninę kupisz na allegro 1.5 kg na 7/8 litrów rozrobionego i trzymaj nie więcej jak 3 tygodnie ! ) coś pysznego ziomek buty w komisie zobaczysz Cytuj Podziel się komentarzem Odnośnik do komentarza
Wladimir 267 Napisano 1 Czerwca Ja mam jeszcze aabratka i powiem wam szczerze że na nalewki to aabratek najlepszy, bo produkt wychodzi 97-98*, bezwonny idealna surówka do nalewek. Natomiast smakowki robić to na zimnych palcach. Polecam nastawy robić na owocach np truskawka/ananas/gruszka/jablko i czuć w destylacie truskawki/ananasy/gruszki/jabłka. Jest to lewel wyżej jak cukrówka. No i owoce mogą być kat 3, to i tak nastaw do destylacji. Ale w zamian otrzymujemy napitek bezbarwny z nutą owoców o wysokim stężeniu alkoholu. Po za tym ciekawa jest nalewka z orzechów włoskich, w lipcu zbieramy zielone orzechy i leżakuje rok czasu... 1 Cytuj Podziel się komentarzem Odnośnik do komentarza
Glut78 640 Napisano 1 Czerwca 2 godziny temu, Boczelli napisał: Wrazliwe dane na zdjeciach lepiej zaslaniac(certyfikat w tle) kurwy sa wszedzie. Ile litrow mozna uzyskac w jakim czasie i jakim nakladem srodkow Panowie? Z kilograma cukru - litr 50% wódki, czas dwie doby + nocka gotowania 1 kg cukru na 4 l wody + 10 kg pomarańcz I te drożdże 2 Cytuj Podziel się komentarzem Odnośnik do komentarza
mateo 956 Napisano 1 Czerwca No i z takiego zestawu CO2 ma sens😎 1 Cytuj Podziel się komentarzem Odnośnik do komentarza
Wladimir 267 Napisano 1 Czerwca (edytowane) Dokładnie tak to powinno wyglądać, nice. Aż powąchałbym ten twój produkt, jakość musi być najwyższa. Edytowane 1 Czerwca przez Wladimir 1 Cytuj Podziel się komentarzem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane komentarze
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.