Suribak 0 Posted August 26, 2022 (edited) Potrzebuję się dowiedzieć kilka rzeczy na temat uprawy. Posiadam Growkita GoldenTeacher już 9 dzień i przez ten czas grzybnia mocno się rozprzestrzeniła na całej powierzchni growkita, szukałem też po innych forach czy ktoś miał również tak wyrośnietą grzybnie jak moja ale nie znalazłem 😕 i zaczynam się lekko obawiać że coś zrobiłem źle i nie doczekam się pierwszych zbiorów i pójdzie do kosza. - Wietrze growkita 2-3 razy dziennie - Temperatura 23-26° w pomieszczeniu Edited August 26, 2022 by Suribak Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tester 1,135 Posted August 26, 2022 @Suribak może @Kruk się wypowie on uprawiał Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
bogdan17728 4 Posted November 3, 2022 Samo chodowalem nie raz ale ktoś Ci wcisnął nie wiem co. Wygląda to jak zupa flaki 😃. Poniżej rzucam Ci parę zdjęć grzybni. Jak będziesz chciał normalna grzybnie odezwij się. Pomogę Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fantazja<3Amanita 0 Posted January 3 (edited) Hej , hoduje pierwszy raz colombian i wyskoczyl mi jakis dziwny nalot na grzybach. Ogolnie grzyby bardzo wolno rosna. Zastanawiam sie czy wyjac wszystkie i zaczac od nowa czy jeszcze poczekac? Edited January 3 by Fantazja<3Amanita Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites