Johnny 0 Napisano 26 Sierpnia 2022 Czesc mam boxa wysokości 90cm i lampę marshydro sp150 która ku mojemu zdziwieniu nie ma wmontowanego ściemniacza. Boje się że przy tak małej wysokości swiatlo moze byc za mocne dla roślin, czy do tej lampy można zamontować ściemniacz, czy taki ściemniacz nie uszkodzi lampy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 26 Sierpnia 2022 (edytowane) @Johnny nie ma regulacji? Edytowane 26 Sierpnia 2022 przez Kibic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 26 Sierpnia 2022 No sp150 nie ma ściemniacza. Jeśli zasilacz nie ma wyjścia na luźnym kablu(dim+/dim-) to raczej bym nie montował nic. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnny 0 Napisano 26 Sierpnia 2022 (edytowane) Moglbys zobaczyc w necie jak to wyglada i mi podpowiedzieć? Myslalem nad takim ściemniaczem zeby tylko sama wtyczkę podlaczyc tak jak do kontrolera obrotów wentylatora w gniazdku Edytowane 26 Sierpnia 2022 przez Johnny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 26 Sierpnia 2022 Pokaż zdjęcie zasilacza. Nie każdy nadaje się do tego. Niektórym nie wolno zmieniać napięcia wejściowego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnny 0 Napisano 26 Sierpnia 2022 @Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 26 Sierpnia 2022 Nie ściemnialny jest. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnny 0 Napisano 26 Sierpnia 2022 Damy radę na takiej małej wysokości w boxie 80x50x90 z ta lampa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 26 Sierpnia 2022 @Johnny z treningiem tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach