MiszX 1 Napisano 25 Sierpnia 2022 Cześć. Niestety jedna z moich roślinek została zapylona. Pojawiają się na niej zalążki pestek. Na szczęście reszta wygląda normalnie. Kilka roślinek rośnie na spocie w sporej odległości od siebie. Wszytskie pestki oprocz jednej (z topa) były kupione w sklepie. Okazało się że ta pesta z topa to facet, który zaczął pylić. Nie chodziłem długo na spota bo roślinki były samowystarczalne (stworzyłem im bardzo dobre warunki). Dziś postanowiłem pójść i sprawdzić jak wygląda sytuacja. Po krótkiej kontroli sytuacji zauważyłem charakterystyczne objawy zapylenia. Czy zapylona roslinka nadaje się do palenia? Będzie to miało jakąkolwiek moc? Mega mi na niej zależy bo to moja jedyna sativa. Z góry dziękuję za pomoc! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 25 Sierpnia 2022 @MiszX coś klepnąć powinno ale może być słabe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiszX 1 Napisano 25 Sierpnia 2022 @Kibic kurde, pluje sobie w brodę że tego nie upilnowałem 😕 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 25 Sierpnia 2022 @MiszX chopie, na czacie pisales, że ta żeńska nawet kwitnąć jeszcze nie zaczęła to co ci miało się u niej zapylić? Liście? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiszX 1 Napisano 25 Sierpnia 2022 @Niemedyczny_Użytkownik Potrafisz czytać ze zrozumieniem prostych informacji? Po 1: Jak można przeczytać wyraźnie napisałem, że "jedna z moich roślinek" - akurat ta która zakwitła. Po 2: Na czacie napisałem "czy jeśli roślina nie kwitnie, to czy może zostać zapylona". A zapytałem się o to z czystej ciekawości. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 26 Sierpnia 2022 @MiszX pokaż tą zapyloną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach