Marysia 8 Napisano 21 Sierpnia 2022 Wygląda jakby ja popalilo słońce i wszystkie końcówki są czarne znaczy były bo przycialem te końcówki i roślinka się zatrzymała i w ogóle nie rośnie... pomocy Wszystkie liście praktycznie odpadły aby te górne zostały. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 21 Sierpnia 2022 @Marysia jaka tam jest ziemia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marysia 8 Napisano 21 Sierpnia 2022 @Growerseed zwykła do kwiatów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 21 Sierpnia 2022 @Marysia no to lipna , ja tam widzę na dole całe liście uschnięte nie tylko końcówki pewnie to są z dołu liście bo zaczynała się już zjadać zbyt mało dostawała jedzenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marysia 8 Napisano 21 Sierpnia 2022 @Growerseed dostawadaostawał też biohumus i patyczki z nawozem więc raczej nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 21 Sierpnia 2022 Plus taka ziemia może mieć złe pH ja bym zobaczył pH płynem heliga i wtedy można patrzeć co robić. Uregulować pH zobaczyć co jej brakuję a ona przy tym balkonie tak stoi ciągle? @Marysia biohumus to lipa tzn w huj tego trzeba lać a patyczki mają uwalnianie prawdopodobnie długie jeśli to te zwykłe do kwiatów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach