TROUBLEMAKER 66 Napisano 9 Września 2022 @Cali jakieś treningi wlatuja ? Ile vega planujesz . Jakie docelowe donice .. ciekawosc amatora 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 9 Września 2022 @TROUBLEMAKER tak lst co jakiś czas doginam + defoliacja liści i lollipopping wszystko będę pokazywał w następnych upach donice 25l Coco+ keramzyt 50/50 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 9 Września 2022 @Cali krzem jest dość istotny ? Co nam da konkretnie ? Sztywniejsze, mocniejsze łodygi ? Większe łodygi to więcej transportu minerałów ? Co z tym idzie wiekszy plon ? podajesz krzem co podlanie ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 9 Września 2022 Veg myślę że z 6-7tyg wystarczy mam 4 krzaki na 1.44m2 czyli łącznie 16 sztuk @Brazil Munster dokładnie tak @Brazil Munster tak krzem co podlanie od 14 dnia 1ml/l dawka stała @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 9 Września 2022 Ja wczoraj przełączyłem rosliny wiec od jutra zacznę już lać krzem. Ja akurat mam w prochu ale jutor wleci już dawka. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 9 Września 2022 @Brazil Munster krzem działa także antystresowo chyba że sie myle @Cali 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 9 Września 2022 @Cali jaki to krzem jeśli można wiedzieć? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 9 Września 2022 @Przedzior od shoguna @TROUBLEMAKER wszystko jest w opisie krzemu od shoguna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 9 Września 2022 @Cali mam ten sam @Przedzior silica tak bardziej znany . Z języka angielskiego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 9 Września 2022 @Cali ta seria nawozów od shoguna jak wypada? Lepsza od AN? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 9 Września 2022 @Przedzior będę testował jak mi się bańki skończą i też zrobię fotorelke @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 9 Września 2022 Bo aktualnie Canna leci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 9 Września 2022 @Cali aha, ja właśnie z canna, miałem średnie doświadczenia... Ale to chodziło o inne rośliny po AN fajnie wszytsko bujnie rosło... I tak zaczęła się przygoda z zielskiem 🤫😝 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 9 Września 2022 @Przedzior trzeba wiedzieć jak dawkować AN rucha na kasę ja to bym się pogubił jak to lać 30 butelek z czego połowa nie działa 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 10 Września 2022 @Cali jeżeli o nawozy... Ty masz feminizowane, tak? Po internetach niekiedy mogę się spotkać z opiniami ze one więcej nawozów zużywają, serio? Czy pitu-pitu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Września 2022 @Przedzior serio serio 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 13 Września 2022 (edytowane) Cześć! Dzień 26 Pożywka Coco a 2.5ml/l Coco b 2.5ml/l Rhizotonic 2ml/l Cannazym 2ml/l Calmag 0.5ml/l Krzem 1ml/l Poprawione lst+małe defo Wszystko idzie zgodnie z planem Temperatura ok 28/29 stopni Wilgotność różna nie daje do boxa nawilżaczy Pozdro do następnego Światło cały weg 24/7 Edytowane 13 Września 2022 przez Cali 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kartek 109 Napisano 13 Września 2022 @Cali. Rhino Skin mam od AN to tak samo krzem, zawsze zaczynam dawać po zmianie fotoperiodu, na12/12. A wiec mowisz że można zacząć wcześniej podawać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 13 Września 2022 @Kartek krzem daje lepsze rezultaty na wegu niż na flo więc tak jak najbardziej od 14 dnia ich życia będzie git tylko pamiętaj podać go jako pierwszy do pożywki i zbić ph między 6.5 a 7 i porządnie wymieszac bo nie zadziała 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 15 Września 2022 Dzień 28 🍃🍃 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach