Soniq21 194 Napisano 17 Sierpnia 2022 Siemano! Pytanie jak w tytule. Czy z ktoś z Forumowiczów robił flo na 10h światła na dobę? Znalazłem info, że trick ten może skrócić dość pokaźnie czas kwitnienia roślin. Jestem ciekawy jak to się ma do plonów i jakości produktu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 17 Sierpnia 2022 @Soniq21 przydał by się taki test na klonach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 17 Sierpnia 2022 (edytowane) Też o tym czytałem, było tam jednak napisane też że taki trik stosuje sie u hejzów i innych dlugo kwitnacych satiw żeby wymusić kwitnienie, bo przy 12/12 slabo albo wcale nie reaguja kwitnieniem wiec daje sie im 11/13 a potem 10/14 i dopiero wtedy dochodza. U Dosidosów i innych Kushy ktore zwykle uprawiasz taki zabieg więcej zaszkodzi niz pomoże, bo im wiecej swiatla na kwitnieniu tym wieksze topy. Edytowane 17 Sierpnia 2022 przez Niemedyczny_Użytkownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach